Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Seans Ve Eğitim Kampı Sürekli Erteleniyor, İletişim Kurulamıyor

23 Ekim 2024 18:35

Kendilerinden seans aldım 28 Eylül de yapacaktık yapmadık bir hafta sonrası için yapacağız dediler. Yapmadılar ve günlerdir ulaşamıyorum. Sayısız mail attım dönüş alamıyorum. 1 ay önce eğitim kampı yapacaktık hala yapmadık 21 ekimde başlayacak dediler yine bir ses yok. Devam eden çalışmamız vardı 2 haftadır bir şey yapmadık. Gerçekten anlayamıyorum. Şu gün yapacağız deniyor ama yapılmıyor.

05 Kasım 2024 13:41

Bir sürü şikayet okuyorum hepsi aynı konu. Para alınmış ve hizmet yok. Aynı durumu yaşıyorum. Mantra 9 eğitim kampı seansım yapılmadı. Erteliyor 1.5 aydır ama yapmıyor. Hiçbir yerden ulaşılmıyor. Mail atıyorsunuz dönüş yok iletişim mail dediği halde bir de. Paramı alıp ortadan kayboldular. Ben gibi yüzlerce binlerce insan var. Hakkımı helal etmiyorum.

profile profile
28 Ekim 2024 21:46

26 Ekim de pazartesi çalışmalara kanaldan hatlardan devam edeceğiz denildi yine yapılan bir şey yok. Bir açıklama yapmak yok. Hakka bu kadar kolay mı giriliyor. Para iadesi istiyorum. İdeal kilo seansı ve eğitim kampının iadeleri yapılsın!

30 Ekim 2024 23:43

Günler geçiyor asla bir iletişime geçmek yok. Yüzlerce insan mağdur edildi. Hakkına girildi bunca insanın. Şuraya girip bakıyorum hep aynı konu da şikayetler var. Hakkım helal değil. O kadar çok mail attım nasıl görülmez ya. Böyle iş mi olur. 1 ay önce yapacağı seansı yapmadı. 1 hafta önce kamp vardı onu yapmadı bunun sözünü de bir ay öncesi için yapacağız diye vermişti. Benim durumum da olan çok insan var. Diyecek bir şey bulamıyorum. Para iadesi istiyorum. Helal etmiyorum!

04 Kasım 2024 21:58

Delirmek üzereyim ya nasıl ulaşılmaz nasıl görmezler onca maili. Gayet dolandırılmışım. Hakkımı helal etmiyorum. İletişim mailden diyor maile bakan kimse yok. Yaptığınız işi adam akıllı yapın. Girdiğiniz kul hakkı basit bir şey değil. Yıldım bıktım mail atmaktan. Hatlara asla ulaşılmıyor. Güya seanslar için yeni hat açılmıştı. Seansım yapılmadı bile. 1 aydır dönüş bekliyorum yok. Yazık

15 Ekim 2024 02:27
Kozmik Academy'den Aldığım Hizmetler Gerçekleşmedi Ve İletişim Kurulamıyor

21 Ekim 2024 21:05
Sipariş Sonrası Sessizlik
Sipariş Sonrası Sessizlik

04 Kasım 2024 08:15
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 12:38

20 Ekim 2024 00:55