Koru Sigorta'dan Eksper Krizi: Müşteri Mağduriyeti

22 Kasım 2024 11:41

Koru Sigorta şirketine 34 GCV 409 plakalı aracımı 140069622 poliçe numarası ile 12.03.2024 tarihinde genişletilmiş kasko yaptırdım. Paramı ödedim. Aradan 8 ay geçti. Uyarı SMS'i ile aracımı onlarca onaylı eksper kontrolü yaptırmadığım için sigortamın geçersiz olduğu bildirildi. Yetkililerle yapılan görüşmede, bu durumun sadece Koru Sigorta'ya mahsus olduğu belirtildi. Bu işlem için acente ile görüşüp onaylı eksperlerinden randevu alıp aracımı tespit ettirmem gerekiyormuş. 8 ay boyunca para ödediğim halde aracım sigortalı değilmiş. Bu nasıl bir hukuksuzluktur? Paramın ilk tahsilinde ikaz etseler mesele yok. Allah'tan kaza bela yok. Koru Sigorta, bu yaptığı hatayı telafi için aracın bulunduğu yere eksper de göndermiyor. Sorum şu: Eksperlerine giderken başımıza bir şey gelse ne olacak? Cevap veremiyorlar. Müşteri memnuniyeti için vizyonları da yok. Araç AVM kapalı garajda bulunmaktadır. Hatalarını telafi etmek için eksper gönderebilirler. 70 yaşındaki araç sahibine bu eziyeti ve haksızlığı yapan bu şirket hakkında gerekli işlemin yapılmasını rica ve talep ediyorum. Saygılarımla, M***** A**

22 Kasım 2024 15:11 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın ilgili, Talep, şikayet ve Önerilerinizi daha hızlı sonuçlandırmak adına bizimle iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dileriz. Koru Sigorta a. Ş.

22 Kasım 2024 18:01

Ayrıca 2 defada telefonla görüştüm Geçen cuma Koru Sigorta talep şikayet bölümüne yazdım ilk hatalarını bana yüklüyorlar 8 ay boyunca sigorta parasını ödediğim halde sigortasızmışım halen hatalarını kabul edip düzeltme yoluna gitmiyorlar

10 Ekim 2024 13:02

Ekspertiz Bilgilendirmesi Eksikliği Mağduriyeti

21 Ocak 14:24
Musa sonuçtan hiç memnun değil

Koru Sigorta Onarım Sonrası Eksik Bilgilendirme Ve Haksız Ödeme Talebi

09 Temmuz 23:33
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Koru Sigorta Ve Ekspertiz Hizmetinden Mağduriyet

19 Mart 14:12