Ömür sonuçtan hiç memnun değil

Koru Sigorta Şikayet Yalancı Sigorta

13 Şubat 2024 14:35

Koru Sigorta ile ilgili maalesef olumsuz bir deneyim yaşadım. 22 gündür dosyamın kapanmaması ve aracın tamiratını kendi bütçemden karşılamak zorunda kalmam büyük bir hayal kırıklığı yarattı. İstenilen belgeleri ve parçaların fotoğraflarını eksiksiz bir şekilde ilettim. Ancak bu süreçte yaşanan aksaklıklar nedeniyle, çevremdeki insanlara bu deneyimlerimi aktarıyorum ve mağduriyetimi dile getiriyorum.

16 Şubat 2024 14:27

Koru Sigorta paramı ödemiyor gerekirse her gün yazacağım buradan mağdurum aracı kendim yaptırdım tek tek resim attım eski parçaları yeni parçaları istediler attım fakat param ödenmiyor bu şirkete sakın yanaşmayın arkadaşlar tehlikeli ve Sahtekarlar. Vallahi benim canım yandı Sizinki de yanar

16 Şubat 2024 13:37

Hak yiyen sigorta Koru Sigorta yalancılıkta kesinlikle üstlerine yok benim başıma gelmez demeyin öyle bir geliyoki kesinlikle itibar etmeyin dükkana yazi yazdırıp aşacağım artık bu isin cılgı cıktı güya param dun yatıyordu simdi haftaya sallıyorlar böyle rezil bir sigorta şirketi yok gerekli yerlere avukat tutup müracaatta bulunacağım para mevzusunu geçti bu is birlik olmak isteyen varsa şikayete beraberde gidebiliriz

16 Şubat 2024 13:33

Koru Sigorta paramı ödemiyor kesinlikle bu sigorta şirketine yanaşmayın buradan yaptığım yorumu otomatik olarak kendileri düzeltiyo hemen müşteri hizmetleri geri arıyor sorununuzu çözeceğiz diye sizi kandırıyorlar 27 gündür paramı vermiyorlar aracii cebimden yaptırdım bütün esnaflara rezil oldum eğer beni bir arkadaş gibi görürseniz kesinlikle bu koru sigortaya güvenmeyin yalancılar

13 Şubat 2024 15:36

Arkadaşlar benim canım yandı sizler sakın ha sakın yanaşmayın bu sigorta şirketine hakkım helal etmiyorum çok mağdurum neredeyse bir pangart yaptırıp dükkanıma asmak istiyorum çok yalancı duzembazlar

13 Şubat 2024 14:52 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Sayın İlgili, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz şirketimize ulaşmış olup, incelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla. KORU SİGORTA A.Ş.

14 Şubat 2024 16:12

Sayın ilgili, Talebinize istinaden tarafınızla iletişime geçilmiş olup, tarafınıza bilgilendirilme sağlanmıştır. Saygılarımızla,

14 Şubat 2024 16:15

Teşekkür ederim beyza hanım

14 Şubat 2024 16:16

Teşekkürler

16 Şubat 2024 14:46

Bana tesekkkur mesajını kendileri yazdırdı hakkim haram olsun

19 Şubat 2024 11:12

Sayın ilgili, Talebinize istinaden tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla,

27 Nisan 2024 16:02
Mete sonuçtan hiç memnun değil

Kaza Sonrası Dosyam Haftalardır Sonuçlanmadı Araçsız Kaldım

27 Ekim 2025 16:43
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Koru Sigorta Mağduriyeti Ve Belirsiz Süreçte Araçsız Kalmak

27 Haziran 2025 14:38