Çiçek sonuçtan hiç memnun değil

Patlayan Düdüklü Tencere Ve İade Sorunu

06 Aralık 2024 09:57

Korkmaz markası

19.11.2024 tarihli, TS19111579412 numaralı sipariş ile Korkmaz Alessa Düdüklü Tencere 5 Litre A173 siparişi verdim. 23.11.2024 tarihinde ürün teslim edildi. Teslim edildiği akşam yemek yapmak istedim. Yemeği ocağa koyduktan 5 dakika içinde kapak attı ve yemekler dışarıya dökülerek patlama sesi oldu. Ürünü yıkadıktan sonra tencerenin iç kısmında kararma olduğunu ve çıkmadığını fark ettim. Sipariş teslim aldığım gün hafta sonuna denk geldiği için 25.11.2024 tarihinde PTT Kargo ile iade ettim. 05.12.2024 tarihinde iademe karşılık ödemenin hesabıma gelmediğini belirtmek için müşteri hizmetlerini aradım. Firma, ürünün incelendiğini ve kusur görmediklerini belirterek ürün çıkışı yaptıklarını söyledi. Ürün iadesi değil para iadesi istediğimi belirttim. Ürünü istemediğimi hem yazılı hem sözlü olarak belirtmeme rağmen çıkış yaptıklarını söylediler. Ürünün kusurlu olduğu için iade ettiğimi ve korkudan aynı ürünü tekrar kullanamayacağımı belirtmeme rağmen konuşmalarımız bir yere gitmedi.
‘’Korkmaz’’ markası kullanmak isteyenler 2-3 kere daha düşünsün. Markanın eski kalitesi yok ve markalarının arkasında durmuyorlar.

patlayan-duduklu-tencere-ve-iade-sorunu-4.pdf
patlayan-duduklu-tencere-ve-iade-sorunu-3.pdf
patlayan-duduklu-tencere-ve-iade-sorunu-2.pdf
patlayan-duduklu-tencere-ve-iade-sorunu-1.pdf
09 Aralık 2024 09:40 (Şikayetten 2 gün sonra)
10 Aralık 2024 14:33
patlayan-duduklu-tencere-ve-iade-sorunu-1.pdf

Merhaba, iade istemediğim halde kargo yapılmış. Kargoyu geri çekebilirsiniz. İşlemlerimin hızlı bir şekilde sonuçlandırılmasını rica ediyorum. Teşekkürler,

10 Aralık 2024 14:40
patlayan-duduklu-tencere-ve-iade-sorunu-1.pdf

Bakın Korkmaz Store Müşteri Hizmetlerinin cevabı; Burada ürünleri tutamıyoruz siz kabul etmesenizde çıkışı sağlanmak zorunda eğer kabul etmeyip almaz iseniz mesuliyet firmamıza ait değildir efendim

Zübeyde
Zübeyde

Bunlar bir servis için ne saçma sapan cevaplar

Çiçek

Merhaba, ilk başta Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurmuştum. 6 ay sonra cevap geldi. İçindeki kararmanın kullanılan malazemeden kaynaklandığı alır almaz böyle bir şey de olamayacağı belirtilerek iade edilmesi gerektiğini belirttiler. Buna istinaden iade almak zorunda kaldılar. Diyeceğim marka tüketiciyi umursamıyor. Ürünlerinin arkasında değil.

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 16:55
Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Marka Düdüklü Patlaması
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 23:10
korkmaz-mutfak-esyalari-korkmaz-duduklu-tencere-sikayeti-1.pdf