Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Paslanan Çelik Tencere Seti

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Paslanan Çelik Tencere Seti
31 Temmuz 2024 20:543.896

Ben Nursultan Abakır, 21.07.2024 tarihinde Marmara Park AVM Korkmaz mağazasından tencere seti (A1150 Proline 9 parça tencere serisi) satın aldım. Mağazada tek ürün kalması nedeniyle ürün adrese gönderildi. Ürünün adrese ulaştığı tarih 24.07.2024.

Sorun: Orta boy tencere ilk kullanımı sonrası yıkama ve sirkeyle temizleme ile kaybolmayan lekeler (renk değişikliği, paslanma) oluştu. Büyük boy tencerede kullanılmadığı halde aynı şekilde birkaç lekelenme (paslanma) mevcut.

Satın almış olduğum tencere setinin tamamının iade edilmesi konusunda gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Güncelleme: Mağazaya gittim, şaka gibi, temiz yıkanmamış diye, iade yapmıyoruz diye geri çevirdiler.

E-posta adresinize de yazdım, 10 gün bekleyeceğim. Dönmediğiniz halde, şikayetçi olacağım.

1 Ağustos 2024 08:17 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüm merkezi yetkilimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek destek olacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınızda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

3 Ağustos 2024 13:47

"En kısa" dediğiniz süre kaç gün acaba?

17 Ekim 2024 15:33

Update: 4-5 günün içerisinde aradılar, ve tencere setin pttle göndermemi istediler ve süreç 21 gün süreceğini söyledi. Yani 21 gün yemek yapamayacağım mi, dedim, başka tencereniz yok mu diyor. Göndermedim, ve paramı iade edeceğine de inanmıyorum. İki şubeye gittik, hayır, para iadesini yapılmadığını söylediler. Böyle arkasında durmayan firmalardan hiçbir şey almayın, ve aldırmayın. Tavsiye etmiyorum. Hayal kırıklığı. 4 sene garantili demeside boş bir şey.

Öznur
5 Haziran 2024 14:055.885

20 Nisan 2023'te Ankara'da 365 AVM Korkmaz mağazasından Proline model çelik tencere takımı aldım. Büyük tencereleri hiç ...

1 Destek

Melin
15 Nisan 2025 22:141.043

İzmit 41 AVM Korkmaz mağazasından aldığım Mavera Collection yemek takımı, garanti kapsamında olmasına ve tüm kullanım ta...

Tümünü Gör
Korkmaz Tencere Kapakları Patlıyor

Korkmaz TencereKapakları Patlıyor

Rümeysa
Korkmaz Tencere Kapalı Kırık Çıktı!

Korkmaz TencereKapalı Kırık Çıktı!

Şerife
Korkmaz Çelik Tence 18'/10 Çelik Olmasına Rağmen Paslanma Meydana Geldi

Korkmaz Çelik Tence18'/10 Çelik Olmasına Rağmen Paslanma Meydana Geldi

Hatice
Korkmaz Tencere Bir Kullanımda Ne Hale Geldi!

Korkmaz Tencere BirKullanımda Ne Hale Geldi!

Zakirsah
Korkmaz'dan Aldığım Tencerenin Kaplaması Soyuldu!

Korkmaz'dan AldığımTencerenin Kaplaması Soyuldu!

Mehtap
Korkmaz Mutfak Eşyaları Yemek Suyu Püskürtme