Korkmaz Mutfak Eşyaları 5 Termos Parası Harcadım

27 Eylül 2023 10:28

İzmir'den tatil için gitmiş olduğum Mersin Forum AVM içerisinde bulunan Korkmaz mağazasından çelik termos aldım termosu çok kullanmadım sonra termosun sıcak suyu veya çayı 1-1,5 saat sonra soğumaya başladığını gördüm. Müşteri hizmetlerini aradım ürünü ve faturasını incelenmek için belirttikleri PTT Kargo'yla kendilerine gönderdim asıl sorun bundan sonra başladı 1 ay geçti. Haber yok ben devamlı müşteri hizmetlerini aradım biz size döneriz deyip kapattılar. Dönen olmadı. Ben aradıkça onlar size döneceğiz ama bir kez dahi döneni görmedim. Yani hep baştan savma gayreti içerisindeler. Onlarca aramamın sonunda çıldırdım. Artık mahkemeye vereceğim dedim sonra bir zahmet kayıtlara baktılar ve ürünün kusurlu olduğu ve para iadesinin yapılacağını belirttiler. Ürün iadesi için Mersin Forum AVM mağazası tarafından size bilgi verilmiştir dendi. Beni arayan yine olmadı ve ben Mersin Forum AVM mağazasını aradım onlarda biz size döneriz dedi. Onlarda hiç dönmedi. Bu sefer yine defalarca aradım bu mağazayı sayım var ilgili birim sorumlusu yok vs. Vs. En son onlara da biraz sert çıktım evet iadenin yapılacağını söylediler. Bende iadenin şu anki fiyat üzerinden mi olacağını sordum hayır dedi. Aldığınız fiyat üzerinden (1 yıl önce almıştım) ben o fiyata sizden şimdi bırakın termosu bardak bile alamam dedim birebir ürün değişimi istedim ve ben İzmir'de ikamet ediyorum. Bana İzmir'de bir mağazadan değişimi yapabilirsiniz dediler ve ben dün işimi gücümü bırakıp bir sürü yol yapıp Balçova İstinyePark AVM de bulunan Korkmaz mağazasına gittim onlarda bizim böyle bir uygulamamız yok dediler. Mersin mağazası ile hem onlar hem ben görüştüm ama en son Mersin mağazasındaki bayan görevli telefonu yüzümüze kapattı. Sonuç benim termos nerede bilmiyorum. Ben mahkemeye vereceğim yasal haklarımı arayacağım. Aşırı ciddiyetsiz bir mağaza.

27 Eylül 2023 11:02 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüme ulaştırmak amacı ile en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlayacağız. Bilginize, saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

21 Ağustos 2023 13:36

14 Haziran 2024 23:36
Mert sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 14:52

01 Ağustos 2023 18:07