Körfez Belediyesi Körfez İlimtepe Mahallesinde Ulaşım Sorunları

16 Temmuz 2024 15:14

Otobüs şoförüne dair şikayetim 10.01.2024 tarihinde saat 16:30'da Kocaeli Belediyesine bağlı Körfez Belediyesi istikametine giden 300 numaralı ve 41 AIG 583 plakalı otobüsün şoförü a** f*** c****** ile ilgilidir. Kredi Yurtlar Kurumu önündeki duraktan rota güzergahı ve indirme yeri Körfez Belediyesi olmasına rağmen, söz konusu şoför Körfez Belediyesi'nde beni bırakamayacağını ve otobüse almak istemediğini belirtmiştir. Daha önce de aynı şoförle benzer tartışmalar yaşadım. Bugün yaşanan olayın tekrarında, şoföre güzergah üzerindeki Körfez Belediyesi'nde bırakması gerektiğini, uygulamada ve 153 numaralı sabit hattan tarafıma gönderilen mesajda bu durağa yolcu bırakabileceğinin belirtildiğini söyledim. Şoför, mesajı göstermeme rağmen inatla bakmayı reddetti ve araçtan inmezsem otobüsün hareket etmeyeceğini söyledi. Bunun üzerine otobüs yaklaşık 10 dakika hareket etmedi ve diğer yolcuların baskısı ve hakaretleriyle karşılaştım. Otobüsten inmeyi reddettim ve şoför yolculuğa devam etti. Körfez Belediyesi'ne vardığımda durakta indim ve beni karşılamaya gelen eşim, yaşanan olaydan ötürü şoföre neden böyle davrandığını ve istikamet üzerinde olduğumuz için bu durağa bırakması gerektiğini sordu. Şoför sinirlenerek aracın direksiyonunu yumruklamaya başladı ve 'İneceksiniz, inin, sizi şikayet ettim zaten.' gibi sert sözlerle bize yöneldi. Biz ise sakin kalarak araçtan uzaklaştık. Aynı mağduriyeti bir daha yaşamamak ve bana yöneltilen konuşma tarzının tekrarlanmaması için şoför hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum.

Bu olaya çok üzüldüm. İlimtepe'de evim var, sosyal yaşamda sorun çok görüyorum. Oraya taşınmaktan çekiniyorum. İlimtepe nedense çok geç gelişiyor, beklemekten yorulduk. Acaba, kaç sene beklememiz gerekiyor?
Gülşen 16/07/2024.

Meral sonucu yetersiz buldu

Kocaeli Gölcük Otobüs Hattında Şoförün Kaba Davranışı Ve Sürekli Tekrarlanan Sorunlar

14 Ağustos 2025 20:03

13 Ocak 2024 10:57
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi A1 Şoför Şikayeti
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi A1 Şoför Şikayeti
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Otobüste Ödeme Sorunu ve Zorlu Hava Koşulları

24 Aralık 2024 09:26