Öznur sonuçtan memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Süt Ana Jersey Süt Bozuk Çıkıyor

Tarım Kredi Kooperatif Market Süt Ana Jersey Süt Bozuk Çıkıyor
08 Eylül 2024 13:13

Tarım kredi Ankara Esentepe mağazasından son iki alışverişimde aldığım Süt ana jersey sütle mayaladığım yoğurt jel gibi oluyor çöpe döküm. Son kullanım tarihine 5 gün vardı. Artık bu sütü kullanmam farklı marketlerden aldığım sütler ile yoğurt mayalama yapabiliyorum.

09 Eylül 2024 14:04 (Şikayetten 1 gün sonra)
Öznur
09 Eylül 2024 15:16

Şikayet konusunda dönüş yaptığınız için öncelikle çok teşekkür ederim. 16 Ağustos 2024 17:55 te yine iki adet jersey süt aldım fişi mevcut değil (dijital slip mevcut. Kayıtlarınızdan görülebilir diye düşünüyorum ) aynı şekilde yoğurt mayaladım ve jel gibi oldu döktüm kullanamadım hatanın bende olduğunu düşündüm ki ortalama 30 yıldır yoğurt mayalayan bir kişiyim ilk kez böyle bir sonuç aldım. Bu arada farklı marketlerden süt alıp mayalama yaptım ve güzel yoğurt sonucunu aldım. 04.09.2024 14:43 tarihinde alışveriş için Ankara Esertepe şubesine gittim 1437 TL lik alışveriş yaptım ve yine aynı marka süt aldım iki adet maalesef 10 dakika içinde eve gelip kaynattım sonrasında uygun sıcaklıkta mayalama yaptım. 24 saatte neredeyse koyulaşmadı değişik jel gibi oldu. Ve asla yoğurt tadı yoktu değişik tad vardı Dolapta iki gün beklettim belki biraz sertleşir diye ama aynı jel ayran kıvamında bir sonuç olunca döktüm. Ambalaj saklamak aklıma gelmedi elimde mevcut değil. Ve mayalanmadan sütün fotoğrafını çekip onu da dökmek zorunda kaldım. Elimde son alışveriş fişim var. Bu markayı şikayet etmedeki amacım iki kez toplam 638 TL ilk 12 litre süt maalesef çöpe gitti. Bu konuyla alakalı ayrıntılı bilgi vermek için cevabınızda iletilen telefonu aradım fakat bağlanmadı maalesef.

Damla

Aynı durumu bende yaşadım asla bu markayı tercih etmeyeceğim artık.

Öznur

Maalesef çözüm de üretmediler asla telefonla dönüş sağlanmadı aynı ürünü satmaya devam ediyorlar. Bende artık başka marketten alışveriş yapıyorum ve aldığım sütle mayaladığım yoğurt taş gibi tutuyor

Secil sonuçtan hiç memnun değil

Jersey Sütle Yoğurt Tutmuyor Mayalar Bozuk Mu

04 Temmuz 17:50