Tarım Kredi Kooperatif Market Personelin Özensizliği Ve Markette Bir Lavabonun Bile Olmaması.

01 Temmuz 2024 22:04

Tarkim Denizli istiklaldeki markette tahin helva almak için tuttuğumda ambalaj delinmiş dolayısıyla her yeri yağ olmuş, elim tamamıyla yağ oldu. Başka kimse olmadığından kasiyere durumu söyledim. Peçete, islak mendil veya lavabo hiçbir şeyin olmadığını söylemesi üzerine ne yapayım saçıma ve ya üzerime mi süreyim dediğimde hiçbir önerisi olmadığını anladım ve reyondaki bezlerden birine sildim. Ve bunu gizlice yapmadım. Kasiyer kız bana çıkıştı bende bir çözüm bulun o zaman dedim. Sonra reyon görevlisi gençten arkadaşa söylediğini duydum. O da gelip bana çözüm olmadığını benim dışarı çıkıp halletmem gerektiğini söyledi. Bende ellerimin markette yağ olduğunu dışarıda nasıl temizleyeceğimi defalarca aynı şeyleri o bana ben ona söyleye söyleye yaklaşık on dakika tartıştık. Bir parça bez bile vermeyeceksin sonra müşteriye kabadayılık yapacaksın. Hala sinirden elim ayağım titriyor.

Orhan Y*****
saat 20:15 Tarkim İstiklal şubesi

02 Temmuz 2024 09:06 (Şikayetten 11 saat sonra)

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 17:51

Tarım Kredi Kooperatif Market Helvadan Saç Çıktı
Tarım Kredi Kooperatif Market Helvadan Saç Çıktı

Sümeyye
01 Mart 2024 14:57
Celal sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 18:10