Seda sonuçtan hiç memnun değil

Gezer Terlik Kalitesizliği Ve Saygısız Personel

29 Kasım 2024 16:06

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Denizli/Selçukbey Mahallesi şubesinden Gezer marka terlik aldık. Terliğin bir ay olmadan altı çıktı ve kullanılmayacak duruma geldi. Terliği almaya gittiğimiz markete gittiğimizde ürünün şikayetini kabul etmediler. Fişi olmadığı için. Kullanmışsınız o yüzden olmuş ibaresi kullanıldı. Terliği tabii ki kullanmak için aldığımızı süs olmadığını ilettik. 2 görevlinin de üsluplarının uygun olmaması ve Gezer marka bir terliğin bir ay içinde kullanılmayacak duruma gelmesinden şikayetçiyiz. Ürünün ayıplı mal olmasını en azından dile getirmelerini dile getirdiğimizde böyle şikayeti alamayacaklarını, şikayet talebi oluşturamayacaklarını dile getirdiler. Ürünü mağazaya bıraktık, bırakmayın dediler. Şikayet talebi oluşturmayacaklarını belirtseler de ürünü mağazada bırakıp çıktık. Sonuçta marka belli, Gezer markasına bu ürün gönderilebilir, iletilebilir. Personelin saygısız konuşması kurumsal bir mağazaya yakışmadığını dile getirmek istiyoruz.

Seda
29 Kasım 2024 15:50

Şikayet edeceğimizi dile getirdiğimizde şikayet ederseniz siz suçlu duruma düşersiniz diye Mobbing uygulanmaya çalışıldı. Elinizde fiş bile yok dendi. Her aldığımız ürünün fişi nihayetinde saklanmıyor. Şikayet edin ceza alırsınız diye sözler duyduk market çalışanlarından. Bir kurumsal mağazaya yakışmayan tavır ve üslup ile karşılaştım. Ağlayarak mağazadan çıktım.

29 Kasım 2024 16:22 (Şikayetten 15 dakika sonra)

12 Haziran 18:40

31 Aralık 2024 21:35
Saçlı Peynir Ve İade Sorunu
Celal sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 18:10
Tahinden Gelen Korkunç Koku Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
08 Aralık 2024 21:40
Tarım Kredi Kooperatif Market  Baldo Pirinç Şikayeti
Ayşen sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 16:11