31 Aralık 2024 21:35

1 hafta önce kozcağız tarım kredi kooperatif marketten 1 kiloluk kasar peynirinden aldım. Tüketmeye başladık. Gayet güzel bir peynir ve sürekli aldığım urundu. Ama peynirin yarısına geldiğimde kasar peynirinin içerisinden upuzun bir saç çıktı. Saç, peynirin o kadar içerisine girmiş ki görmeniz gerekli. Ürünün fişini doğal olarak muhafaza edemediğim için, ayıplı bu ürünün tarım kredi kooperatif marketin kendi markalı "TK" urunu olduğu için hemen şubeye gittim. Ama şubedekiler bolge sorumlusu T**** Y***** ile görüşmelerine rağmen ürünün iadesini almadılar. Fişi olmadan iade yapılamayacağını belirttiler. Saygı duyuyorum ama ürün hem. Tarım kredinin kendi urunu hem de ürün ayıplı derhal değişim ya da derhal iade yapılmaları gerekiyordu ama yapmadılar. Soruyorum kendilerine siz peynir aldığınızda tüketene kadar fişini. Muhafaza ediyor musunuz? Ben ürünün yarısını tüketmişim, birebir iade zaten istemiyorum. Hak geçmesin. Diyorum ki ayıplı "saçlı" ürün ne kadar gramaj geri getirmişim o kadarına göre bana ürün ver mesela 400 gram mi geri getirdim aynisinin 400 gramını ver bana. Ama bolge sorumlusu T**** Y***** bu durumu onaylamadı. Bende urunu olduğu gibi kozcağız şubesine bıraktım. Çünkü saçlı ayıplı bu urunu bir tüketici olarak asla yiyemem. Resimlerini paylaşıyorum

02 Ocak 08:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Bekir

Hiç şaşırmadım. Ben de bozuk çıkan 500 gramlık dondurma için şikayette bulundum fakat market çalışanları benden fiş istediler. Ben de buzluğa koyup 1 hafta sonra tüketmeye başladığım ürünün fişini nasıl saklayabileceğimi söyleyerek şikayette bulundum. Bana da size verdikleri gibi standart kopyala yapıştır bir cevap yazdılar fakat ürünlerinin arkasında durmadılar. O günden beri bu marketten hiçbir şey almıyorum, çevremdeki herkese de bu durumu anlatıyorum.

Abdullah
12 Ocak 10:31
Betül sonuçtan çok memnun

08 Ekim 2024 14:00
"Tarım kredi kooperatifi marketi tarafıma değişim için mail gönderdi ve ürünü değiştirdim. Mağduriyetimizi giderdiğiniz için teşekkür ederim."