İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 21:40

Ertuğrulgazi mah. A. İzzet begoviç CD. No: 41/a Tepebaşı/ Eskişehir tarım kredi kooperatif marketten 28.03.2024 de aldığım ve son kullanma tarihi 20.12.2025 olan 2,5 kg. "tarım kredi marka" pirinç böceklenmiş olup, 07 aralık 2024 'de yenisi ile değiştirilmek üzere ürün fişi ile birlikte aldığım markete gittiğimde ürün değişimi ve para iadesi talebim reddedilmiştir.

Ş**** isminde olan yetkili bayana benzer bir durumun birkaç ay önce kırmızı mercimekte yaşadığımı ve o zamanki market sorumlusunun (e******hanım) "fişiniz olsaydı size yardımcı olurduk" dediğini söylediğimde ise "e******hanım raporlu şu anda ben yetkiliyim size yardımcı olamıyorum. İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz."cevabını aldım.

09 Aralık 2024 11:32 (Şikayetten 13 saat sonra)
09 Aralık 2024 11:36

İnşallah markanızın arkasında durup, miadından önce böceklenen pirinci ve kırmızı mercimeği yenisi ile değiştirirsiniz. İ yi Çalışmalar.

24 Aralık 2024 21:31

Markasını Arkasında Durmayan Bir Market Olup, Bundan Sonra Bu Marketin Önünden Geçmeyeceğim.

13 Temmuz 2023 11:21
Yemliha sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 21:32
Tarım Kredi Kooperatif Market Böceklenmiş Ürün Ve İade Sorunu!

Tarım Kredi Kooperatif Market Bozuk Kaşar Peyniri İçin Fiş Olmadan Değişim Yapılmaması!

04 Ekim 21:11
tarim-kredi-kooperatif-market-bozuk-kasar-peyniri-icin-fis-olmadan-degisim-yapilmamasi-1.jpg
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market. Kırşehir Merkez Yenice Mahallesi 6803

10 Aralık 2023 19:10