Mine sonuçtan hiç memnun değil

Konfor Yatak Teslim Süresi 1 Ay Oldu

03 Eylül 2024 16:59

4 Ağustos 2024'te Konfor Yatakları A.Ş.'nin internet sitesinden 892FB5875L referansı ile Helsinki yatak aldım. Sitede teslim süresi 15 gün deniliyordu. 18. gün gibi müşteri hizmetlerine ulaştım. Merak etmeyin, sizi arayacaklar denildi. 1 hafta daha geçti. Tekrar zorlukla ulaştığımda henüz yatak hazır değil dendi. Mesaj attım, acil bana dönün ya da iptal edin, kartıma geri ödeyin, gidip bir yatak alayım. 1 aydır kanepede yatıyorum dedim ama arayan soran yok. Müşteri hizmetlerini dakikalarca 2 kez aradım... Bekledim, sonunda telefon yüzüme kapandı. Konfor Yatakları, sesimi duy!

04 Eylül 2024 14:02 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın Mine hanım, Öncelikle yaşamış olduğunuz mağduriyet için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Şikayetvar Yetkilimiz en kısa süre içerisinde sizinle irtibata geçecektir. Markamız ürün ve hizmetleri ile ilgili her türlü soru, istek ve önerilerinizi numaralı iletişim hattımızdan ve [email protected] adresinden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Konfor Mobilya Çözüm Ekibi

09 Eylül 2024 11:17

Geçen hafta, kredi kartıma iadenin kaç gün süreceğini öğrenip geri dönecektiniz. Arayan soran yok ve ben hala kanepede yatıyorum. 11.06 da aradım ve ulaşamadım telefon kapandı.

16 Eylül 2024 12:27

13 Eylül saat 19.00 gibi Fethiye'den çıkıyoruz diye aradılar, 1 saat sonra geldiler. Teslim ettiler. Müşteri hizm. Söylediği gibi 3 gün önceden arayıp, teslimat randevusu oluşturulmadı. Neyse ki evdeydik. İnternet sitesinde yazan 15 gün teslimat süresi yanıltıcı bilgi oldu. Böyle bir tecrübe yaşadım. Bir daha alışveriş yapmam. Şikayet var'a ve taşıyıcı arkadaşlara teşekkürler.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 16:55
Konfor Yatak Teslim Tarihi Sorunu Ve Sisteme Geç Yansıtma
Konfor Yatak Teslim Tarihi Sorunu Ve Sisteme Geç Yansıtma

Teslimatı Geciken Sipariş Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Nedeniyle Mağduriyet

15 Ağustos 2025 11:46
teslimati-geciken-siparis-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-magduriyet-1.jpg
Nilgün sonuçtan çok memnun

18 Mart 2024 12:38
"Çok kısa bir zamanda geri dönüş yaptığınız ve sorunumu çözdüğünüz için çok teşekkür ederim."
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 16:44

15 Ağustos 2024 19:16
Konfor Mobilya Konfor Yataktan Satın Aldığım Ürünler Ortada Yok!