Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Konfor Yatak Bana Hayatımın Pişmanlığını Yaşattı

Konfor Yatak Bana Hayatımın Pişmanlığını Yaşattı
01 Ağustos 2024 13:11

Konfor firmasından 16.02.2024 tarihinde pure active baza ve pure active 120x200 yatak satın almıştım. Aldığım yatakta çökme olmaya başladı ve yatağın formu bozuldu. 13.06.2024 tarihinde firmanın teknik elemanları geldi yatağı kontrol etti ve değişim istediğime dair servis fişi düzenleyerek gittiler. Sorunun en geç1 ay içinde çözüme ulaşacağını söylediler, yaklaşık olarak 45 gün gibi bir süre geçmesine rağmen sorun çözülmediği gibi firmanın müşteri hizmetlerine de ulaşmak mümkün olmuyor. Aldığım bayiye gittiğimde onlarda bir şey yapamadıklarını söylüyor. Şimdi de almış olduğum bazanın kasasından sesler geliyor ve ayakları yamuldu, Konfor yatak bana hayatımın en büyük pişmanlığını yaşattı. Hem yatağın hem de bazanın ya değişimini ya da iadesini istiyorum.

02 Ekim 2024 10:06

01.08.2024 tarihinde siteniz üzerinden Konfor yatak ile ilgili şikayetimi dile getirmiştim, firma yetkilileri buradaki şikayetimden sonra benimle iletişime geçerek servis gönderdiler ve yatağın değişeceğini söylediler, yaklaşık 2 haftadır firma ile iletişim halindeyim yatağın üretim süreci bitmesine rağmen tarafıma teslimi yapılmıyor ne zaman teslim edeceksiniz diye sorduğumda sevkiyat planlamasının henüz yapılmadığını o yüzden teslim tarihi veremediklerini söylüyorlar. Ben Konfor firmasından aldığım baza, başlık ve yatağı bir kamyonete yükleyip, yanıma da birkaç ulusal medya kanalı alıp fabrikanın önünde bu ürünleri yakmaya karar verdim, reklamın iyisi kötüsü olmaz derler. Bakalım ondan sonra süreç nasıl işleyecek?

1727852192438.17278521714655494856643152932003.jpg
02 Ağustos 2024 08:08 (Şikayetten 18 saat sonra)

Burak
Burak

Ben de şikayetçiyim. Bir baza altını adam gibi getiremediler gitti. Eskilerin sözü doğruymuş bildiğin otu otla derler bir daha mı bilmediğim yerden mobilya almak tövbe

Halit sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 14:46

05 Ağustos 2024 10:18
Hanne sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 23:44