Büşra sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 14:34

12 Mayıs Pazar günü ailecek Mudanya Köfteci Yusuf şubesine kahvaltıya gittik, gitmez olaydık tam bir hayal kırıklığıyla karşılaştık. 3 aylık bebeğimizin altını değiştirmeye gitti eşim bebek bakım odasına ve giremeden geri döndü beni aradı, baktığımda ise bebek bakım odası değil de hayvanat bahçesi gibi yer gördüm. Oda pislik içinde kokudan ve pireden girilmiyordu. Yerlerde kedi köpekler için mama, su kabı, toprak çamur, ve yavru kediler vardı. Bizde hayvanseveriz ama orası yeri değil.
Müdürü çağırdım M****** bey geldi. Durumu aynen izah ettiğimde biz koymadık müşteri koyuyor, her gün temizliyoruz az önce temizlendi hatta dedi. Göz göre göre yalan söylüyor. Biz kasaya geçtiğimizde hemen temizlenmesi için personel yolladı oraya. Çocuklar mikrop kapınca hesabını kim verecek? Köfteci Yusuf'un kendi kapları vardı mama kabı olarak kullanmıştı. Müdür alttan alacağına kusura bakmayın vs diyeceğine ukalaca konuştu. Git nereye istersen şikayet et arayabilirsin diyerek, bir şey olmaz dercesine özgüvenle şikayet hattının numarasını verdi. Bir daha asla hiçbir şubenizi tercih etmeyi düşünmüyoruz. Müdür M****** bey gibi kaba, ilgisiz, insanları göreceğime gitmem daha iyi.

Köfteci Yusuf'ta Sürekli İlgisizlik Ve Yavaş Hizmet Can Sıkıyor

26 Ağustos 2025 11:21
kofteci-yusufta-surekli-ilgisizlik-ve-yavas-hizmet-can-sikiyor-1.jpg

10 Ağustos 2025 03:47
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Köfteci Yusuf Antalya Kundu 'da Pislik İçinde Yüzüyor

15 Ekim 2023 16:09