Beste sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 19:52

Koçtaş aracılığıyla 1 ay önce minar mobilyadan gardırop satin aldım. Bugün montaja geldiler tüm parçalar açıldıktan ve kolileri atıldıktan sonra montaj yetkilisi 3 parçanın hasarlı olduğunu tutanak tutacağını ve bu nedenle kurulum yapamayacağını belirtti. 6 kapili gardırobun bütün parçalarını açık bırakıp gitti. Su an ortada eksik parçaların ne zaman geleceğine dair hiçbir net bilgi yok Koçtaş tarafından. İade etmek istersek ürünleri bizim kolilememiz gerektiği söylendi. Ortada kolileri attıkları için bir kolide yok. Hiçbir şekilde kullanamayacağımız iade etmemizin uzun süreceği yedek parçanın ve montajın uzun süreceği saçma sapan durum oluştu. Bir odamın gardırop parçaları ile atil duruma dönüştürülmesi de cabası.
Koçtaş ve minar mobilya pişmanlıktır.

07 Şubat 2024 15:38

Koçtaş aracılığıyla aralık ayında minar mobilyadan gardırop satin aldım. Montaja geldiler tüm parçalar açıldıktan ve kolileri atıldıktan sonra montaj yetkilisi 3 parçanın hasarlı olduğunu tutanak tutacağını ve bu nedenle kurulum yapamayacağını belirtti. 6 kapili gardırobun bütün parçalarını açık bırakıp gitti. Su an ortada eksik parçaların ne zaman geleceğine dair hiçbir net bilgi yok Koçtaş tarafından. İade etmek istersek ürünleri bizim kolilememiz gerektiği söylendi. Ortada kolileri attıkları için bir kolide yok. Hiçbir şekilde kullanamayacağımız iade etmemizin uzun süreceği yedek parçanın ve montajın uzun süreceği saçma sapan durum oluştu. Bir odamın gardırop parçaları ile atil duruma dönüştürülmesi de cabası. Koçtaş ve minar mobilya pişmanlıktır.

Ürünün hasarlı gelmesinden sonra, Koçtaş hasarlı parçayı yüklemek için hiçbir şey yapmadı. Minar mobilya ile iletişime geçerek yüklettik. Ardından Koçtaş kusurlu olmasına rağmen montaj için 1 hafta sonraya gün verdi. Montaj ekipleri geldi ve parça yine hasarlıydı. Aynı sureci bir kere daha yasadık. Özetle parça 3 kere hasarlı geldi ve süreçte Koçtaş hiçbir şey yapmadı. Ürünü iade talebi oluşturdum. Montaj ekipleri tarafınca koliler ilk gün atıldığını belirtmek isterim. Müşteri hizmetleri ürünleri bizim ile dolabın parçalarını kendimizin paketlemesi gerektiğini söyledi kendi ekipleri atmasına rağmen. İsin özü aralıktan beri kullanamadığım kirik dolabın parasını ödüyorum. Ayrıca iade için hiçbir şey yapılmıyor. Müşteri hizmetlerini her gün arıyorum size haber vereceğiz deyip telefonu kapatıyorlar. Evimin bir odası kirik dolap parçaları ile dolu. Paramı geri istiyorum. Sorunun çözülmemesi halinde Tüketici Hakları mahkemesine başvuracağım.

08 Ocak 2024 19:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Beste Hanım, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

08 Ocak 2024 21:12

Toplamda iki odamı da kullanamaz hale geldim sizin yüzünüzden. Bir odada açık bırakıp gittiğiniz dolap parcalari, diğer odada dolaba koymam gereken kıyafetler duruyor. Evde adim atacak yer kalmadı. Hasarlı 3 parçanın acilen yarin kargolanmasını kargolanmaz ise çarşamba günü gelip dolabı almanızı talep ederim. IKEA’dan alsaydım bu mağduriyeti yaşamamış olacaktım. Acil çözüm önerisinde bulunmanızı talep ediyorum.

10 Ocak 2024 20:46

Hala Koçtaş'tan tarafıma ulaşılmadı.

07 Şubat 2024 15:35

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Parça Nedeniyle Gardırop Kurulamadı, Mağduriyetim Sürüyor

Gökhan
14 Ağustos 2025 21:33

14 Kasım 2023 09:20
Koçtaş Mobilya Hasarlı Ürün
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
06 Aralık 2024 13:55
Koçtaş Ve Afilli Mobilya'nın Çözüm Üretmeyen Hizmeti
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2023 15:26
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
25 Eylül 2023 13:53