Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Hasarlı Ürün Teslimatı Ve Uzayan İade Süreci

Kubilay
27 Eylül 2023 13:59

Koçtaş'ın uygulamasından 4 eylülde iki adet plastik şezlong aldım. Ürünler 22 Eylül'de Tekirdağ Şarköy'e teslim edildi. Kargo personeli önünde ürün ambalajı açılmış ve ürünün kırık olduğu personelce de görülmüştür. (Ürünler sadece 1 sıra pıt pıt poşet ambalaja sarılı olarak gönderilmiş olup karton kutu ya da koruyucu köpük muhafazası bulunmamaktadır) Kargo personeli ürünü iade almayı ve ürün ile ilgili tutanak tutmayı kabul etmemiş ve süreçlerinin bu şekilde olduğunu belirtmiştir. Sonrasında Koçtaş ve Horoz Lojistik müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmelerde de sürecin kargo personelinin belirmiş olduğu şekilde olduğu tarafıma ifade edilmiştir. Koçtaş müşteri hizmetlerinin belirttiği şekilde iade ve şikayet süreçlerini 22 Eylül'de başlatmış olmama rağmen Koçtaş halen iade sürecini tamamlamamış ve yapmış olduğum aramalarda da sürecin işletilmesi için tarafıma yardımcı olunmamıştır. Koçtaş güvencesi ile yapmış olduğumu düşündüğüm alışveriş için cidden şaşırdım ve pişman oldum. Koçtaş gibi bir kuruma yakışmayan bu sürecin bir an önce sonlandırılmasını beklemekteyim. (27 Eylül 2023)

19 Ekim 2023 10:38

Ürün hasarlı teslim edildi. Teslimat sırasında hasarlı olduğu görülmesine karşın hem Koçtaş hem de Horoz Lojistik ten teyit ettiğim üzere iki kurum arasındaki anlaşma gereği teslimat sırasında ürün geri alınmadı. İade süreci başlatmam istendi. Koçtaş uygulaması üzerinden iade süreç adımlarını yapmama rağmen Koçtaş iade sürecini 1 hafta başlatmadı Şikayetvar a açtığım kayıt sayesinde ertesi gün iade süreci Koçtaş tarafından başlatılıp Horoz Lojistik e bildirdi. Yine 1 hafta beklememe rağmen Horoz Lojistik ürünü iade almaya gitmedi. Tekrar Şikayetvar a açtığım kayıt sayesinde ürün aynı gün adresten iade alındı. İade alınma tarihi 3 Ekim yani 16 gün geçti ama ürün halen Koçtaş a iade edilmedi ve inceleme süreci ve nihayetinde para iadem yapılmadı.

19 Ekim 2023 10:37

27 Eylül 2023 14:04 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Merhaba Kubilay Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Sümeyra sonuçtan çok memnun

Sümeyra
28 Mart 2024 12:29
Koçtaş İade Ürünleri Teslim Almadığı İçin Para İadesi Gerçekleşmiyor
Taner sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 17:18
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
09 Ekim 2023 23:25
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
13 Mart 2024 00:42