İzzet sonuçtan memnun değil

Koçtaş Gardırop Eksik Parça

15 Şubat 2024 20:02

Siparişimiz eksik geldi. Müşteri ilişkileri sadece ve sadece sizi anlıyoruz lafından ileri gitmiyor. Arkadaşım size kim öğretiyor bu diyalog şeklini bilmiyorum. Ama bir türlü çözmediğiniz ve asla gayret göstermediğiniz işler için tekrar tekrar anlıyorum, mağduriyetinizin farkındayız vs. Vs lütfen bunları söylemeyi bırakın. Şunu kimden öğrendiyseniz de gidin deyin ki bu laflar önceden işe yarıyormuş müşteri artık çözüm istiyor bu süreçte ne yaptık sürecin hangi aşamasındayız tahmini süremiz ne. Yahu eksik parça için sizin 21 gün keyfinizi mi bekleyeceğiz arkadaşlar. Ne yaptınız diyorum şikayetinizi ilettik. Kime ilettiniz diyorum. Yetkili birime
Ne dediler kardeşim 21 gün bekleyeceksiniz. Ya bunu yoldan geçen herkes söyler. Şaka mı yapıyorsunuz.
Ben Koçtaş'ın ismine güvenerek aynı ürünü 700 TL fazla verip alıyorum.
Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz?
Aynı ürün arkadaşlar aynısı.
Firma eksik parça göndermiş.
Tedarik etmeyin güzel arkadaşım mesela o firmayla. Bir gardırop almak kurmak 2 hafta sürer mi? Üstüne bir de 3 hafta eksik parça beklenir mi?
Yerli ürün alalım deyip biz mi hata yapıyoruz. Biz mi Koçtaş'ı gözümüzde büyütüp ciddi bir kurum zannediyoruz?

16 Şubat 2024 10:00 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba İzzet Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

16 Şubat 2024 16:12

Koçtaş geri dönüş yaptı. Sürecin devam ettiği dışında bir bilgi vermedi. Tedarikçiye ben kendi imkanlarımla ulaştım. Onlar da sadece sipariş numarasını isteyip konuşmayı sonlandırdı.

26 Şubat 2024 13:59

Süreçte bir ilerleme maalesef söz konusu değil. Tedarikçiyle kendimiz iletişime geçmek durumunda kalıyoruz. Onların da umurunda değil. Bir 21 gün durumu söz konusu şikayetin yapıldığı tarihten itibaren. 16. Gündeyiz bugün itibariyle, ama dediğim gibi ürün için kendimiz mücadele etmek durumunda kaldık. Sipariş tarihimizin üzerinden de 27 gün geçmiş durumda.

27 Şubat 2024 11:48

Bugün tedarikçiyle kendi yaptığım konuşmalarda şunu öğreniyorum ki Koçtaş 17 gündür montaj ekibinin onlara attığı maili bile açmayıp ne eksik ne fazla söylememiş bile. Ben niye uğraşıyorum arkadaşlar? Siz ne iş yapıyorsunuz? Bunun adı rezillik.

05 Mart 2024 12:50

Koçtaş şikayetimizin 20. Gününde bizimle iletişime geçip (eksik ve hatalı parça gönderiminin 21. Günü) süreçle ilgili en baştan bilgi aldı. Tedarikçi firmalarıyla tekrar iletişime geçecekleri ve süreci hızlandıracaklarına dair bizimle bilgi paylaşıldı. Maalesef firmanın bu süreçteki başarısızlığından dolayı ve artık sabrımızın da kalmamış olmasından ücret iadesi talep ettik. Ürünü

05 Mart 2024 12:52

Ürünü kendilerinin almasını istedik. Yine bekleme sürecindeyiz. Siparişimizi vereli bir ay oldu. Ürünün parasının ve montajın ücretinin iade edileceği söylendi.

05 Mart 2024 15:52

Ayın 8 i için randevu aldılar eve gelip ürününü alacaklarını ve para iadesi yapılacağı belirtildi.

16 Mart 2024 18:59
koctas-gardirop-eksik-parca-1.jpg

Bir iade kodunu beceremediler maalesef. Süreç bizim için her geçen gün çile olmaktan başka bir işe yaramadı. Ürünü ne kurdular ne eksik parçayı gönderdiler ne de iade aldılar. Ömrümde böyle bir tecrübe yaşamamıştım. Bu kadarı da pes dedirtti gerçekten. Formalite olarak 2 yıldız verdim ama tüm samimiyetimle söylüyorum 1 yıldızlık hizmet alamadım. Yani ben açıkçası Koçtaş'tan bu ürünler özelinde hiçbir hizmet alamadım. Ürünün ilk taksiti ödedik elimizde hiçbir şey yok. Kargo firması ürünün bizim tarafımızdan gönderilmesi için 6 bin TL para istiyor. Tedarikçi firma geri iadesini de reddediyor. Ben anlamadım işini ciddiye alan kimse mi yok biz müşteri miyiz neyiz?

22 Mart 2024 23:14

Koçtaş ürünü tedarikçi firmaya gönderdi. Para iadesini gerçekleştirdi. Süreç 5 hafta sürdü.

Salim sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2023 01:04

06 Ekim 2023 15:36

Metropol
24 Ocak 2024 11:47
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 12:39
Gül sonuçtan memnun

04 Mart 2024 16:17
"Geç de olsa çözüm sağlandı. Teşekkürler..."
Koçtaş Gardırop Geç Ve Eksik Geldi