Koç Üniversitesi Hastanesi Lazer Tedavisi İçin Gittiğim Hastanede Cihaz Bozuk Çıktı, Mağdur Oldum!

Cihan
20 Temmuz 2024 20:3623.421

Ayağımdaki bir siğil ile ilgili olarak telefonla lazer yöntemi bulunup bulunmadığını bu şikayetimle ilgili olarak tedavi hizmeti alıp alamayacağımı sordum.
Cevap olarak tabii ki bu yöntemlerin mevcut olduğu doktor muayenesini takiben gerekli tedavinin yapılacağı bilgisini aldım ve randevu talep ettim.
Fakat muayene ücretini ödeyip doktor odasına girdiğimde lazer cihazının 9 aydır bozuk olduğunu dolayısıyla lazer yapamayacaklarını ama kriyoterapi yapılabileceğini söylediler
Fakat ben lazerle nokta atışı kesin ve etkili bir tedavi amacıyla bu hastaneyi tercih etmiştim
Sonuç olarak; Cerrahpaşa Hastanesi veya teknik isimlerini verdikleri lazer cihazının bulunduğu merkezleri arayıp buralardan hizmet almamı önerdiler. 2400 lirayı tavsiyeye vermiş oldum.
Müşteri ilişkilerine durumu bildirdim. Hiç ilgilenmediler. Diyemem ama yarım ağız dinlediler diyebilirim. Boşuna verdiğim muayene ücretinin iadesi söz konusu değilmiş. Ben zaten paranın değil tedavinin peşindeyim! Sözde bugün bana dönüş yapacaklardı. O da yalan çıktı. Kimse aramadı. Bu kadar profesyonel gözüken kurumsal amatörlere denk gelmek şaşırtıcı oldu.

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi Ortopedi Polikliniği Hastadan Çok Konuştuğu Telefona İlgi Göstermesi

Nurten
30 Ağustos 2023 00:0718.891

29.08.2023 tarihinde 16:30'da ortopedi bölümüne randevum vardı. Gittiğimde 1100 TL muayene ücretini ödedim. Zaten bilinç...

Ücret İadesi Yapılmayan Lazer Epilasyon Hizmeti

Nurayet
8 Ocak 2025 14:254.582

2023 Ekim ayında Gaziosmanpaşa Medical Park Hastanesi hastanesinden lazer epilasyon paketi aldım. 2024 Aralık ayında ran...

Öne ÇıkanKonular