KİP CTY's Şubesi İnceleme Ürünü Hakkında

Ahmed
17 Şubat 2024 14:02

Merhaba,

İçerenköy City's AVM'deki KİP mağazasından 01.12.2023 tarihinde iki adet takım elbise satın aldım. Lacivert olan takım elbisemin iç astarı ve fermuar kısmı, bir ay dolmadan sökülmeye başladı. Elbiseyi 01.01.2024 tarihinde mağazaya götürdüm. Ürünü satın alalı henüz bir ay bile geçmediğini, işim gereği gün içinde sürekli takım elbise giymem gerektiğini ve bu durumun değişim veya iade süresi içinde gerçekleştiğini belirtip, ürünün değişimi konusunda destek istedim. Mağaza personeli, ürünün değişimi için önce incelemeye gönderilmesi gerektiğini, inceleme sonucu olumlu olursa değişimin yapılacağını ifade etti. Kendi iş yerimdeki inceleme ve değişim süreçlerinin de benzer olduğunu düşünerek ürünü mağazaya bıraktım. On gün sonra mağazayı arayıp bilgi aldığımda, iç astarların yenilendiği ve yaklaşık bir hafta içinde hazır olacağı, bilgilendirmenin SMS yoluyla yapılacağı söylendi. Ürünü teslim ettiğimden bu yana 48 gün geçti; iş günü olarak hesaplarsak 35 iş günü oluyor. Bu süre zarfında takım elbiseyi giyme fırsatım bile olmadı. 16.02.2024 tarihinde mağazayı tekrar ziyaret ettim ve mağaza yöneticisiyle görüştüm. Sorunu anlattım, bu kadar uzun sürede çözüme kavuşmamasının normal olmadığını, çözüm beklediğimi ve işlemler bu kadar sürecekse başka bir ürünle destek olunmasını talep ettim. Yönetici, kendisinin bir şey yapamayacağını, ürün tadilatının tamamlandığında bilgilendirileceğimi söyledi. Sorunun bu kadar kısa sürede oluşmasından dolayı tadilat istemediğimi, değişim talep ettiğimi belirttiğimde yönetici, 'Siz tadilat istemişsiniz, değişim istememişsiniz.' dedi. Ancak ilk başvurumda, değişim yapılabilmesi için ürünün önce incelemeye gönderilmesi gerektiği tarafıma bildirilmişti.

Talha
Talha

Marmara Forum KİP mağazası 28 Mart saat 19:20 de takım elbise siparişi verdik ve 7 gün sonraya gün vererek Terziye verecekleri söylendi aynı gün içerisinde yani 28 Mart 21:00 da telefondan arayıp bir aksilik olduğunu belirttim ürünün ödeme iptalini rica ettim yani sadece 1.5 saat geçti ve bize ürünü terziye gönderdiklerini ve işlem yapıldığı ve iade olamayacağı bilgisi verildi sizlere soruyorum 1.5 saatte ceket boyu ceket kolu pantolon boyu pantolon beli ne ara mağazadan terziye gitti ne ara işlem gördü? İnsanlarla dalga geçmekten başka bir şey olamaz bu ve bu yaşanan olay tam iftar saati. Ürün ne ara gitti 1.5 saat içerisinde ve ne ara işlem yapıldı madem öyle bize nasıl takım elbise terzi için 1 hafta sonraya gün verdiniz madem 1 saatlik basit bir işlem ki değil paça boyu yapılacak paça darlığı ceket boyu ceket kolu boyu bunlar Total'de 1.5 saat içine sığmış arkadaşlar ben mağdurum Sizlere uyarım.

Şeyma
05 Ağustos 2023 00:50

Ayaz
21 Ağustos 2024 21:36
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 19:59