Osman sonucu yetersiz buldu

Kilim Mobilya Fatura Verilmemesi Ve Fazla Ücret Alınması

28 Kasım 2023 03:18

21.11.2023 tarihinde Adana Kilim Mobilya Fabrika Satış mağazasından alışveriş yaptım. İki üçlü iki berjer natura koltuk takımı için verdikleri fiyat 40.600 TL idi. Daha sonra natura yemek masası, 6 sandalye, orta sehpa, TV ünitesi alt ve üst modülü da almak istediğimi söyledim. 90 bin tl ödeme yaptım fakat faturam verilmedi garanti için ürünlerle birlikte geleceği söylendi.

Bir saat sonra arandım tekrar indirim yapıldığı söylendi kart numaram istendi ve 10 bin tl iade edildi. Yani toplam 80 bin tl ödemiş oldum. Ürünler geldiğinde faturamı talep ettim fakat gelen personel sadece mağazanın fatura verebileceğini söyledi.

Yasal süre içinde TV alt ve üst modül evime sığmadığı için paketini bile açmadan iade ettim. 26.11.2023 tarihinde mağazaya giderek tekrar faturamı talep ettim fakat iade işlemi gerçekleştirildiğinde verileceği söylendi. 27.11.2023 tarihinde 6200 TL iade aldım. Fatura yine tarafıma ulaşmadı.

Natura iki üçlü iki berjer koltuk takımı, natura yemek masası, 6 sandalye ve orta sehpa için toplam 73.800 TL ödedim. Fakat bana beyan edilen fiyatların toplamı ile mağazanın bana ödettiği toplam fiyatlar uyuşmuyor. Beyan ettiği fiyatlara göre ödemem gereken 68.366 TL'dir. Mağaza birden fazla ürün almamdan yararlanarak bana sadece toplam tutarı söyleyerek beni yanıltmıştır. Aradaki 5434 TL'nin iadesini ve faturamı talep ediyorum.

kilim-mobilya-fatura-verilmemesi-ve-fazla-ucret-alinmasi-4.jpg
28 Kasım 2023 07:56 (Şikayetten 4 saat sonra)
28 Kasım 2023 09:40

Herhangi bir dönüş sağlanmadı.

29 Kasım 2023 14:49

Sayın İlgili, Müşterimiz ile görüşülerek, konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Kilim Mobilya Müşteri Hizmetleri

04 Aralık 2023 22:21

Fazla ödediğim 5434 TL iade oldu. Fatura ise bugün tarafıma ulaştı. Kilim Mobilya müşteri danışmanı Ezgi Hanım'a teşekkür ederim.

13 Mayıs 2024 15:27
Kilim Mobilya Satın Aldığım Ürünü Teslim Etmiyor

18 Şubat 2025 14:06
Kilim Mobilya'da Teslimat Ve Ürün Kalitesi Sorunları
Arif sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 17:36
Kilim Mobilya Satış Fiyatından Yüksek Para Alıp İade Vermiyor
Selman sonuçtan hiç memnun değil

Peşin Ödeme İle Alınan Yemek Odası Takımı Zamanında Teslim Edilmedi, Para İadesi Talep Ediyorum

17 Eylül 2025 18:43

06 Ocak 2025 22:30