15 Ocak 2024 17:16

Kiko Milano Türkiye sitesinden 2495139733611240 sipariş no ile, Doğum günü hediyesi Likit Ruj satın aldım. Ürünü aldığımızda üzerinde steril bandı olmadan, Üzerinde 1,5 cm derin çizik, İçinde siyah noktalar ve ürün içi boşa yakın şekilde geldiğini gördüğüm dakika Sitenin 850'li Müşteri hizmetlerini arayıp konuyu anlattım ve aynı zamanda görsellerinin Fotoğraflarını çekerek kendilerinin Mail adresine gönderdim. Aradan 5 gün geçti, aradığımda Yetkililer inceliyor deyip, Oyalıyorlar. Eşimin doğum günü de burnumuzdan geldi. Basit bir Sigara bile alınca, koruma bandını yırtıp açıyor iken, Pahalı bir üründe böyle bir İlgisizlik, sağlığa özensizlikten tiksindim. Muhtemelen Tester, Kullanılmış bir Ürün gönderildi. Ruj kişisel bir ürün, telafisi mümkün olmayan bir Mikrop alsak nasıl Hukuk önünde hesap vereceksiniz?

29 Şubat 2024 15:20 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba Erol V., Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. 17.01.2024 tarihinde 17:49 saatinde sizinle görüşülmüş olup, gerekli bilgilendirme müşteri temsilcimiz tarafından aktarılmıştır. Sevgiler, KIKO Milano Türkiye www.kikomilano.com.tr

Zümrüt sonuçtan hiç memnun değil

Zümrüt
26 Temmuz 2024 15:28
Kiko Milano Kilo Ayıplı Ürünü
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 15:49
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 17:21

Kiko Milano'dan Beklenmedik Hediye Şoku