Devrim sonuçtan hiç memnun değil

Kia Multimedya Ekranı Arızası: Müzik Ve Kamera Yok!

Devrim
02 Mart 2024 00:50

2017 model Kia Cerato Concept aracıma ait multimedya ekranı, herhangi bir darbe veya kazaya bağlı olmaksızın arızalandı. Ekran hiçbir şekilde ışık vermiyor. Bu durumda ne müzik dinleyebiliyorum ne de geri görüş kamerasını kullanabiliyorum. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımınızı rica ediyorum. Teşekkürler.

02 Mart 2024 08:55 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Devrim
02 Mart 2024 17:49

Müşteri temsilciniz ile iletişime geçtim. Bana vermiş oldukları birkaç yetkili servis numaraları ile iletişime geçtim. Yetkili servisleriniz aracı görmeden yazılımsal bir hata olmadığını arızadan kaynaklı bir problem olduğunu söylediler. Başka bir tamirciye başvurmam gerektiğini Kia yetkili servis olarak yardımcı olamayacaklarını ifade ettiler. Benim merak ettiğim; Kia araç sattıktan sonra oluşan bu tarz arıza durumlarında hep bu tavrı mı takınıyor. Ben şu an bir Kia kullanıcısı olarak kiadan cevap alamayack mıyım?

Kia Cerato Multimedya Ekranının Aniden Kapanması Ve Sürekli Beyaz Işık Sorunu

Bekir
31 Ekim 18:37
kia-cerato-multimedya-ekraninin-aniden-kapanmasi-ve-surekli-beyaz-isik-sorunu-1.jpg
Yurdagül sonuçtan çok memnun

Yurdagül
03 Temmuz 2023 18:40
"Teşekkürler"

Kia Multimedya Ekranında Telefon Yansıtma Sorunu!

İbrahim
03 Ağustos 12:20
Kia Multimedya Ekranında Telefon Yansıtma Sorunu!
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
13 Ekim 2023 12:04
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Kia Cerato Concept Plus Ekran Ve Bagaj Sorunu

Süleyman