Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Kia Markasının Hatalı Üretilen Aracın Arkasında Durmaması

03 Ağustos 2024 13:34

2024 Mart ayında engelli raporu ile büyük bir hevesle aldığımız Kia XCeed aracımın bitmeyen kronik problemleri ve ayıplı mal satmalarının ardında durmamaları. Tavan bölümünden iki defa yapılmasına rağmen gelen sesler, ön göğüs cam tarafından gelen sesler, direksiyondaki şerit değiştirme esnasında oluşan titreme ve bagaj rüzgarlığı, bagaj ve bazı bölümlerde boya hataları olmasına rağmen Kia genel müdürlüğünden aldığım defalarca yanıt ne yazık ki 'Siz bir kere aracı aldınız, biz sattık, bizi ilgilendirmez' niteliğindedir. Servis, evet bunlar bu şekilde demesine rağmen müşteri temsilcileri 'Biz görüşme sağladık fakat bunlarla alakalı servis onarımını yapmış' deniyor. Böyle bir aracı ikinci elde almaya kalksanız veya satmaya çalışsanız en azından 300 bin TL aşağıya alınabilecek ikinci el niteliğindeki aracı hem satıyorlar hem de sattıkları ürünün ardında durmuyorlar. Ben yasal haklarımı kullanmaya karar verdim. Fabrikadaki personelin veya robotik bir sistemin hatalarının cezasını satın alan kişiden ziyade Kia markasının çekmesi gerek. Ben mağdur oldum. Defalarca aradım, mail ilettim. İyi niyetime karşılık bunları yaşamak açıkçası iyi niyetimi suistimal etmektir. Şikayetvar'a teşekkür ederim. Böyle bir platform oluşturup sesimizi duyurmamızı sağladığı için. Saygılar.

19 Ağustos 2024 13:53

2024 Mart ayında engelli raporu ile büyük bir hevesle aldığımız Kia xceed aracımın bitmeyen kronik problemleri ve ayıplı mal satmalarının ardında durmamaları. Tavan bölümünden iki defa yapılmasına rağmen gelen sesler, ön göğüs cam tarafından gelen sesler, direksiyondaki şerit değiştirme esnasında oluşan titreme ve bagaj rüzgarlığı, bagaj ve bazı bölümlerde boya hataları olmasına rağmen Kia genel müdürlüğünden aldığım defalarca yanıt ne yazık ki 'Siz bir kere aracı aldınız, biz sattık, bizi ilgilendirmez' niteliğindedir. Servis, evet bunlar bu şekilde demesine rağmen müşteri temsilcileri 'Biz görüşme sağladık fakat bunlarla alakalı servis onarımını yapmış' deniyor. Böyle bir aracı ikinci elde almaya kalksanız veya satmaya çalışsanız en azından 300 bin tl aşağıya alınabilecek ikinci el niteliğindeki aracı hem satıyorlar hem de sattıkları ürünün ardında durmuyorlar. Ben yasal haklarımı kullanmaya karar verdim. Fabrikadaki personelin veya robotik bir sistemin hatalarının cezasını satın alan kişiden ziyade Kia markasının çekmesi gerek. Ben mağdur oldum. Defalarca aradım, mail ilettim. İyi niyetime karşılık bunları yaşamak açıkçası iyi niyetimi suistimal etmektir. Şikayetvar'a teşekkür ederim. Böyle bir platform oluşturup sesimizi duyurmamızı sağladığı için. Saygılar. Tarafıma hala bir dönüş yapılmadı marka bu kadar duyarsız olmamalı

03 Ağustos 2024 13:41 (Şikayetten 7 dakika sonra)
19 Ağustos 2024 13:57

Tarafıma ısrarla dönüş yapılmaması ve fabrika üretim hatalı malı satıp hiç problem yokmuşçasına davranılması, ben hukuki başvurularımı yapmadan bir daha sulh yoluna gittikçe markanın bizi ve haklarımızı hiçe sayması açıkçası bir daha ki araç seçimimizde ve Kia markasını tercih etmememizi sağlamaktan başka bir sonuç elde edemez.

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Kia Xceed Aracımın Çözülemeyen Lastik Basınç Sensör Sorunu

Dilek
05 Ocak 2025 20:43
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Kia Cam Değişimi

Hakan
11 Ocak 2024 16:12

Sıfır Araç Teslimatında Özensizlik Ve Eksik Parça Mağduriyeti Yaşadım

Aysun
04 Eylül 2025 10:45
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Kia Mekanik Ve Motor Arızası

Aytaç