Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Kia Araçlarındaki Kronik Motor Arızası Ve Fren Hatası!

Sinan
29 Ekim 2023 01:27

Kia araçlarında kronik motor arızası ve fren hatası sorunu bulunmaktadır. Ben de severek aldığım Kia Sportage aracımın 125.000 km'de motoru bozuldu. Önceleri araçta bir sarsıntı hissettim. Servis, bu sorunu çözmek için otomatiği kontrol etti ancak aynı sorun devam etti. Tekrar servise gittiğimde, buji uçlarından biri yağlanmış ve motor üstten sökülüp contaları değiştirilmesi gerektiği söylendi. Bu sorunu çözmek için yaklaşık 40.000 TL ödeme yaptım ancak araçta hala sarsıntı ve beyaz duman atma sorunu devam etti. Ayrıca, sadece 2.000 km yol yapmadan motor ikaz lambası yandı ve duman çıkmaya başladı. Bu durumda araç yanıyor sandım. Sonuç olarak, motor tamamen bozuldu ve tamir ettirmek için en az 150.000 TL gerekiyor. Bu durumdan dolayı ne yapacağımı şaşırdım. Servis ve diğer tamircilerden aldığım bilgilere göre, bu sorun katalitik konvertör kaynaklıymış ve kronik bir sorunmuş. Bu aracı bir şekilde satsam da bir daha Kia veya Hyundai Assan markalı araçların yanından bile geçmem.

03 Kasım 2023 13:00

Olumlu yönde bir gelişme yok olmadı, yetkiliye şikayetimi anlattım, servislerinin bana care olmadığını anlatmama rağmen servise aracı göstermemi önerdiler, sattıkları aracın kesinlikle arkasında durmadılar, bende dışarıda bir servise yaptırıp satacağım, araba alacak es dostta kesin uzak durmalarını tavsiye edeceğim başımdan geçenleri anlatıp.

Kia Markasından Beni Servise Abone Ettiğinden Dolayı Şikayetçiyim.

Bahadır
20 Şubat 2024 19:45
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Kia Ayıplı Kusurlu Mal

Hamza
24 Temmuz 2024 13:22
Kia Ayıplı Kusurlu Mal
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Kia Garanti Bittikten Sonra Şanzıman Sorunu Ve Yüksek Maliyet

Ümit
04 Temmuz 2024 11:29
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Kusurlu Araç

Yeşim