Beklentileri Karşılamayan Beyaz Çikolata Sosu

Beklentileri Karşılamayan Beyaz Çikolata Sosu
Elif'in Teşekkür Mesajı
Şikayetten hemen sonra beni aradılar çözüm sürecine ulaştırmaya çalıştılar hediyeleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim

Bugün Kent Boringer beyaz çikolata soslu olanını aldım. Tarihine baktım, özellikle tarihinde hiçbir sorun yok, yeni ürün. Fakat sosun beyazla yakından uzaktan hiç alakası yok, su gibi şeffaf sadece. Belki düzelir diye defalarca çalkaladım ama yine de değişen bir şeyi yok. Boşa o kadar para harcadım, hakkımı helal etmiyorum.

30 Aralık 2024 09:21 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Tüketicimiz, Yaşanan olumsuzluk adına özür dileriz size ulaşılabilmek adına iletişim bilgilerinizi paylaşır mısınız? Saygılarımla, Kent Boringer Pazarlama Ekibi

Elif
6 Şubat 2025 19:29

12 Ocak 2025 14:12

Sorununuz çözüldü mü Ben de aldım özellikle videoları izledim sorun bende mi diye ama yok Tarihi geçmemiş bence muhafaza koşulları kötüydü o yüzden bu hale geldi Kekim mahvoldu çocuklar yemiyor Fişim var iade etmeye çalışacağım inşallah alırlar Geçmiş olsun size

Beyaz Çikolata Sosunda Beklenmeyen Değişiklik

"Şirket adına arayan hanım efendi değişikliğin nedenini belirtti ve gönül alma sebebiyle bir hediye gönderdiler teşekkür ederim markanın müşterisine ne kadar değer verdiğini gördüm"

Şeffaf Çikolata Sosu Hayal Kırıklığı

Marketten aldığım Kent Boringer beyaz çikolata sosu, beyaz değil şeffaf bir renkteydi ve tadı ile kokusu değişik geldi. ...

Tümünü Gör
Kent Boringer Ürün İçeriği Farklı

Kent BoringerÜrün İçeriği Farklı

Ömer
Kent Boringer Ruby Çikolata Sos Bozuk Çıktı!

Kent BoringerRuby Çikolata Sos Bozuk Çıktı!

Nurten
Kent Boringer Kabartma Tozu Boş Çıktı

Kent BoringerKabartma Tozu Boş Çıktı

Gamze
Kent Şekerli Vanilinler Boş Çıktı!

Kent ŞekerliVanilinler Boş Çıktı!

Hasret
Kent Boringer Ambalaj Doğru, Ürün Yanlış