Kamile sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 12:07

Bu sene başında Kelebek Mobilya'dan aldığım Lidya koltuk takımında, aldığımız günden beri sorunlar yaşıyoruz. Sadece iki kişi kullandığımız halde koltuğun süngerinde çökmeler meydana geldi. Astar neredeyse yere değiyordu. Servis gelip süngerlerle destekledi fakat bu sefer de koltuğun her yeri engebeli oldu, kumaş kırıştı vs. Sürekli izin alıp iş yerimizden koltukla uğraşmaktan gerçekten bıktık. Bilindik bir yerden alalım, sorun yaşamayalım diye düşündük ama mağdur olduk. Tabii ki de yine koltukta çökme oldu. Kumaşta renk değişiklikleri oldu, hatta artık sırt kısımları bile çukurlaştı. Tekrar zor bela servis getirdik. Gelen kişi, gittiği her yerde bu şekilde sorunlar olduğunu ve yapacağı bir şey olmadığını belirtti. Bizim de yapacağımız tek şey artık Tüketici Hakem Heyeti'ne yazmak olacak.

05 Aralık 2024 17:45

Kelebekten arandım ve değişim önerisi sundular bende kabul ettim görüşüp tekrar dönülecek dendi ama cevap olarak çözüm önerisi kabul edilmedi yazılmış dalga mı geçiliyor anlamıyorum şimdi aradım tekrar burada değişim gözükmüyor deniliyor oyalanıyorum sürekli

05 Aralık 2024 14:16

2024 Ocakta Kelebek Mobilya'dan Lidya koltuk takımı satın aldım 2 kişi yaşayıp max günde 3-4 saat kullandığımız koltuk takımının 2li ve 3lüsünde ilk ay da çökmeler oldu astar yere değmek üzereyken servis geldi ve sünger desteği yaptı bu sefer koltuğun her yeri engebeli oldu ve daha çok çökmeler oluştu artık sırt kısımları bile göçük ve kumaşta renk değişimleri oldu kasım ayında tekrar zor bele servis çağırdık gelen kişi gittiği he koltukta böyle bir problem olduğunu sünger desteğinden başka bir şey yapamayacağını yapsa da yine çökeceğini belirtti bunun üzerine müşteri hizmetlerini arayıp iade talep ettiğimi söyledim fakat olumlu bir cevap alamadım şu an tüketici hakem heyetinde konu. Kaliteli bilindik bir yerden alalım ömürlük kullanmak istedik çok mağdur olduk en çok bu model dahil birçok takımda zaten çökme meydana gelmiş zaten keşke daha önce bakıp buraya alsaymışız ama İnşallah heyetle bu olayı çözeceğim

05 Aralık 2024 12:03

05 Aralık 12:01 Bu sene başında Kelebek Mobilya'dan aldığım Lidya koltuk takımında, aldığımız günden beri sorunlar yaşıyoruz. Sadece iki kişi kullandığımız halde koltuğun süngerinde çökmeler meydana geldi. Astar neredeyse yere değiyordu. Servis gelip süngerlerle destekledi fakat bu sefer de koltuğun her yeri engebeli oldu, kumaş kırıştı vs. Sürekli izin alıp iş yerimizden koltukla uğraşmaktan gerçekten bıktık. Bilindik bir yerden alalım, sorun yaşamayalım diye düşündük ama mağdur olduk. Tabii ki de yine koltukta çökme oldu. Kumaşta renk değişiklikleri oldu, hatta artık sırt kısımları bile çukurlaştı. Tekrar zor bela servis getirdik. Gelen kişi, gittiği her yerde bu şekilde sorunlar olduğunu ve yapacağı bir şey olmadığını belirtti. Bizim de yapacağımız tek şey artık Tüketici Hakem Heyeti'ne yazdım en sonunda

05 Aralık 2024 12:01

03 Aralık 2024 12:10 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

03 Aralık 2024 15:04

Biraz önce bir görüşme gerçekleştirdik en son gelen servisin onarım talep ettiğini iade kabul edemediğini söyledi sanki üçüncü kez aynısı olmayacakmış gibi o yüzden Tüketici Hakem Heyeti'ne kesinlikle başvuruyorum

04 Aralık 2024 08:45

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi Kelebek

05 Aralık 2024 11:56

Arayan hiç kimse ilgilenen yok zaten Tüketici Hakem Heyeti'ne bildirdim

05 Aralık 2024 15:03

Değerli Müşterimiz; Çözüm ekibimizin sizlere sunduğu Çözüm önerisini kabul etmediğiniz için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizlere sunulan çözüm önerisi için destek almak isterseniz bizlere ulaşabilirsiniz. Çözüm Merkezi Kelebek

05 Aralık 2024 15:05

Para iadesinin ancak faturada ki tutarda olacağını herhangi bir takımla değişim saglayabilmemi önerdiler değişime karar vermezsem tüketici hakem heyetini bekleyeceğim

05 Aralık 2024 15:37

Değişim için haber bekliyorum umarım en hızlı şekilde dönüş yaparsınız

05 Aralık 2024 16:36

Çözüm Önerisinin Kabul Edilmemesi yazılmış ama ben değişim için teklif bekliyorum

05 Aralık 2024 17:30

Biraz önce aradım ama değişim gibi bir durum yok deniyor dönüş bekliyorum oyalandığımı düşünüyorum gerçekten artık

05 Aralık 2024 21:18

Tüm başvurularıma ve mağduriyetimi açıkça belirtmeme rağmen talebim onaylanmadı. Bu süreçte Kelebek Mobilya’dan beklediğim ilgi ve müşteri memnuniyeti odaklı bir yaklaşımı göremedim. Bunun üzerine, yaşadığım mağduriyeti çözmek adına Tüketici Hakem Heyeti’ne resmi bir başvuruda bulundum. Şikayetimin yasal yollarla incelenmesi sürecini başlattım ve bu konuda haklarımı sonuna kadar savunacağım. Buradan Kelebek Mobilya yetkililerine sesleniyorum: Müşteri sorunlarına duyarlı olmanızı ve ürünlerinizin arkasında durmanızı bekliyorum. Aynı zamanda, buradaki yazımı okuyan herkese, aynı duruma düşmemek adına dikkatli olmalarını tavsiye ederim. Sorunum çözülene kadar hakkımı aramaktan vazgeçmeyeceğim

Adnan sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 16:27
Kelebek Mobilya'dan Aldığım Lidya Koltuk Takımı Pişmanlığım.
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2025 16:34

02 Temmuz 2025 18:58
Kelebek Mobilya'da Kalitesiz Ürün Ve Yetersiz Servis Deneyimi
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 18:02

Kelebek Mobilya Kategorileri