Karma Mağazacılık /Lee Marka Ürün Değişiminden Sebep Yaşadığım Sıkıntı

Karma Mağazacılık /Lee Marka Ürün Değişiminden Sebep Yaşadığım Sıkıntı
27 Nisan 2024 19:12

16/04/2024 tarihinde İstanbul Marmara Park AVM mağazasından 0005 fiş numaralı fiş ile eşim, bana Lee markasından 2 adet kot pantolon almış. Alırken, renk değişimi konusunda bilgi alınmış ve herhangi bir sorun olmayacağı belirtilmiş. Ancak, alınan kot pantolonlardan bir tanesi zaten sahip olduğum renkte olduğu için, 20/04/2024 tarihinde mağazaya giderek aynı model ve bedende farklı bir renge sahip kot pantolon ile değiştirmek istedim. Satış uzmanı, istediğim renkte kot pantolonun mağazada bulunmadığını, ancak başka bir mağazadan temin edilebileceğini söylemiş ve bu bilgiyi not almışlar. Birkaç gün içinde ürünün temin edileceği ve bana bilgi verileceği söylenmiş. Ancak, o hafta içinde bana herhangi bir bilgi verilmedi. Ben de 27/04/2024 tarihinde mağazaya gittim ve istediğim renkteki kot pantolonu buldum. Fakat, değişim yapabilmem için ekstra ücret talep edildi. Ben ise ekstra ücret ödemeyeceğimi ifade ettim. Mağaza müdürü U*** Bey ile yaptığım görüşmede, iki gün önce fiyat artışı yapıldığı ve bu sebeple fark alınmadan değişim yapılamayacağı belirtildi ve bu konuda tartışma yaşandı. Ben 30 yılı aşkın süredir sadece Lee markasını kullanıyorum ve böyle bir durumla daha önce karşılaşmadım. Şirket yetkililerine soruyorum; satış sırasında değişim yapılabileceği, ister değişim kartı isterse sözlü olarak ifade ediliyor. Ancak, aldığım ürünün aynısının sadece 4 gün sonra renk değişimi için ek ücret talep edilmesini anlamakta güçlük çekiyorum. Bu konuda Tüketici Mahkemesi'ne şikayette bulunacağımı belirtmek isterim. Bundan sonra da yıllardır tercih ettiğim bu markanın ürünlerini kullanmayacağım. Cem 0538******67

Cem
Cem
02 Mayıs 2024 15:35

Halen firmadan dönüş alamadım. Bu kurumsal bir firmadan beklemeiidiğim bir durum

Nuri
Nuri

Benzer bir olayı bende yaşadım aynı muamele ile karşılaştım. Bir daha Lee den çöp almam

03 Şubat 2024 14:47

09 Ekim 2024 15:43