Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Türkiye Sözünde Durmadı

Karcher Türkiye Sözünde Durmadı
24 Eylül 2024 17:24

30.08.2024 tarihinde Karcher Türkiye internet sitesinden sipariş verdiğim 85499204 sipariş numaralı SC 4 Easyfix buharlı temizlik makinesi 25 gün geçmesine rağmen tarafıma ulaştırılmadı. Ürünün halen internet sitesinde satışta görünüyor. Olduğundan stokla ilgili bir sorun olmadığını düşünüyorum. Bu gecikmeyle ilgili beni haberdar etmedikleri gibi, ben aradığımda da gerekli açıklama yapılmıyor. 4 gün önce global kargo firmasına sevk edildiğine dair mail aldım. Takip numarasıyla sorguladığımda böyle bir gönderi bulunamadı yazıyor. İvedilikle problemimin çözülmesini talep ediyorum.

Burak
Burak

Aynı durum, bu kadar mağdur Almanya genel merkeze de şikayet ettim. En azından hemen cevap verdiler. Ülkenizdeki temsilcilerimize ilettik dediler, mesele oradakiler zaten. Müşteri temsilcisine ulaşılmıyordu. Satışa basınca hemen açıyorlar. Başka bir durum var hukuki yollara başvurmak gerekiyor. Herkesten sipariş ve ücreti internet yoluyla alıyorlar, 30 gün sözleşmede geçen teslim etmesi gereken süre, iptal edip iade isteseniz de 14 gün sonra diye yazmışlar, parayı alıp kullanıyorlar, ürün bedeli de sanki özellikle Tüketici Hakem Heyeti başvuru rakamı üstünde, asliye mahkemelerine dava açmanız gerek!

Aysel

Son görüşmemde depo taşıdıklarından dolayı bu aksaklıkların yaşandığını belirtip özür dilediler. Bu hafta içi teslimatla ilgili söz aldım. Gerçekleşmez ise ücret iade talebinde bulunacağım.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
29 Nisan 2024 16:01
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
07 Mayıs 2024 16:25
Karcher İnternet Sitesinden Aldığım Buhar Makinesi Hakkında
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Yakup
02 Nisan 2024 16:14