Karcher Halı Yıkama Makinesi Sorunları Ve Servis Hayal Kırıklığı

21 Aralık 2024 00:28

Teknosa dan aldığım Karcher se 6.100 modeli halı yıkama makinesinin su püskürtmesi satın alıp 4-5 sefer kullandıktan sonra bozuldu. Daha 1 yılı doldurmamış ürünümü Teknosa aracılığı ile servise gönderdim. 20 iş günü yerine 1 aydan fazla bekledim ona da tamam. Geldiğinde makinenin problemi giderilmediği gibi bir çok yeri de çizilmiş durumdaydı. Çizikler bir kenara yeniden Teknosa aracılığı ile sorunun bu defa çözülebileceği umuduyla yetkili servise gönderdim ve geldiğinde sorun devam ediyordu. 3. Sefer göndermek yerine iade istiyorum. Bakalım talebimizi kabul ederlerse yüce Karcher! Yetkilileri. Alman malı kalitelidir düşüncesiyle hareketle fiyat olarak rakiplerinin neredeyse 3 katı olan Karcher ın kalitesi bu kadarmış. Teknosa deseniz ayrı terane. Bunun bir de robot süpürgesi var şarj istasyonuna girmeyi bile başaramayan.

profile profile

Mutlu

Satış temsilcisi size cihaz hakkında bilgi verdimi bilmiyorum ama genelde vermiyorlar çünkü cihazları bilmiyorlar satış temsilcileri deterjanlı kullanımda kullanım bittikten sonra temiz su haznesini yıkayıp bırakıyorsunuz dur ama cihazın içinde kalan deterjan kalıntısını temizlemediniz için motor bir iki kullanım sonrasında su püskürtme işlemi yapamaz bu durumda kullanıcı hatası diyecekler

Mutlu

Hala sorununuz devam ediyormu?

Yağmur

Evet sorunumuz çözülmedi bu sebeple yasal hakkımızı kullanacağız

Karcher Halı Yıkama Makinesi İle Sürekli Sorunlar Ve İlgisiz Servis

Azize
25 Şubat 2025 11:39
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Halı Yıkama Makinesi: İlk Kullanımda Hayal Kırıklığı

24 Aralık 2024 14:17
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
09 Ağustos 2023 15:29