Alper sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Buharlı Temizleyici Almak Pişmanlıktır.

Karcher Buharlı Temizleyici Almak Pişmanlıktır.
31 Ağustos 2024 22:45

15.08.2024 tarihinde Karcher internet sitesinden online satış olarak SC 4 buharlı temizleme makinesi satın aldım. Kargo süresi 3-6 gün olarak belirtilmesine rağmen 16 gün geçmesine rağmen kargoya verilmedi. Müşteri temsilcisi ile görüşmek için her defasında ortalama 50 dakika süre bekledim ancak müşteri temsilcileri kargoya verilip verilmediği, ürünün akıbetinin ne olduğunu bilmiyor. Hiçbir şekilde akıbeti ile ilgili bilgi vermiyorlar. Benim aranacağımı belirtmelerine rağmen 15 gündür arayan veya bilgi veren herhangi bir kimse olmamıştır. Karşınızda herhangi bir muhatap bulunmamaktasınız. Karcher almak bu nedenle pişmanlık olmuştur.

15 Eylül 2024 00:03

Ürünüm teslim edildi.

Ali sonuçtan çok memnun

Karcher Kargo Ve Teslimat

17 Kasım 2023 19:56
"İlk online sayfası siparişim geç geldi eksik geldi epey şüphe ve gerilim yaşadım, mail olarak ilettiğim sorunlarım çözüldü ürünler sağlam eksiksiz geldi geç oldu ama değdi teşekkürler"
Karcher Kargo Ve Teslimat
Kübra sonuçtan memnun

Kübra
22 Kasım 2023 12:03
"Ürünlerim teslim edildi ancak yanında gönderilmesi gereken 2 şer adet yedek temizlik bezleri gönderilmemiş. Gönderilmesini rica ederim. Biraz stresli bir alışveriş olmasına rağmen ürünümden memnun kaldım teşekkür ediyorum"

Hüsniye
24 Mart 2025 15:05

Karcher Buharlı Temizleme Makinesi

Kardelen
09 Ağustos 2024 17:31
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Aysel
24 Eylül 2024 17:24