Sinan sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 18:15

21/02/2024 tarihinde Bornova Koçtaş şubesinden Kale Poem Smart Dvs Klozet Seti aldım. Eve getirdiğimiz üründe üretimden kaynaklı hata olduğu görülmüş ve mağaza yeni ürünle değiştirmiştir. 01/03/2024 tarihinde Kale Poem Smart Dvs Klozet Seti'nin yenisini teslim aldım ve kurulumu yapıldı. Kurulumu yapıldıktan sonra su kaçağı tespit edilmiştir. Yetkili servisten gelen kişiler ilgili ürünün conta ve iç takım değişikliği yapmasına rağmen kaçağın devam ettiği gözlemlenmiştir. Yetkili servis ürünün hatalı olabileceğini belirtmiş olup, gerekli raporları yazıp kale grubuna ileteceğini söyledi. Buna istinaden almış olduğum ürünün komple değişimini talep etmekteyim. Üründeki su kaçağının video ve fotoğrafları yetkili servis personelinde ve bende mevcuttur. İstenildiği takdirde sizlerle de paylaşabilirim.

06 Nisan 2024 04:59

Yetkili kişilerle görüşme sağlandı. Ürünün değişimini karar verdiler ve kabul ettim. Fakat yetkili servis ile yapılan görüşmede ürünün iç takımı olmadan montaj yapacaklarını ilettiler. İç takımı değişimine karar verilen arızalı üründen söküp yenisine takılıp montajı yapacaklarını söylediler. Kale grubuyla yaptığım görüşmede değişimin iç takımı kapsamadığını iddia ediyorlar. Mağazadan ya da servisten para karşılığında yeni iç takımı alabileceğimi söylediler. Yeni almış olduğum bir ürün için neden tekrardan iç takım almak zorunda kalıyorum? Fabrikadan arızalı olarak çıkan bir ürünün takım olarak komple değişimini istememe rağmen değişim yapmıyorlar. Ürünün ya komple değişimini ya da para iadesini istediğimde müşteri temsilcisinin hoş olmayan cevaplarına maruz kaldım. Konunun acil olarak çözüme kavuşturulmasını istiyorum.

Ek
24 Mart 2024 01:50 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili gerekli incelemeler yapılarak, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri İletişim Merkezi

24 Mart 2024 20:39

Değerli Müşterimiz; 24.03.2024 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz görüşmeye istinaden ilgili video ve fatura görselinizin iletilmesini rica ederiz. Her türlü öneri ve talepleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri Hizmetleri

27 Mart 2024 12:52
04 Nisan 2024 00:02

Rümeysa
24 Ocak 2025 04:52
Servet sonuçtan çok memnun

Servet
17 Haziran 2023 14:11
"Konu ile ilgilenildi. Keşke bu ilgi en başta olsaydı da şikayete gerek kalmasaydı. Şikayetçi olmaktan kimse mutlu olmaz. Ama bazen mecbur kalıyorsunuz. Yine de gelip izah edilerek sorunu çözdüler. Teşekkür ediyorum. Bir marka olmak değil markayı taşımak önemlidir. Kale sonuçta markasının gereğini yaptı."
Kale Klozette Hüsran
Kale Klozette Hüsran
Mehmet sonuçtan çok memnun

03 Kasım 2023 21:31
"Geri dönüş ve çözüm odaklı yaklaşım için teşekkürler ederim"
Timuçin sonuçtan hiç memnun değil

3 Ayda Su Sızdıran Klozet Takımı Ve Yüksek Servis Ücreti Mağduriyeti

Timuçin
08 Mayıs 2025 16:33
3 Ayda Su Sızdıran Klozet Takımı Ve Yüksek Servis Ücreti Mağduriyeti
Bülent sonuçtan çok memnun

Bülent
17 Ocak 2024 15:53
"Kale müşteri temsilcisi Esra hanımla yaptığım tüm görüşmeler sonucunda firma tamamen çözüm odaklı yaklaşarak problemi çözdü ilginiz için çok teşekkür ederim."