Kale Turizm Den Tekli Koltuk Satin Aldım Ams İkili Koltuğa Çevirmişler

21 Ağustos 2024 17:141.009
Özlem'in Teşekkür Mesajı
Çok fazla yolculuk yapan biri olarak iyi ki Kale diyorum her şey için teşekkür ederim

Dudullu Akçay seferini yapacak olan Kale Turizm firmasından 21 Ağustos 2024 saat 16.45 /9850497 PNR tek koltuk bileti satin aldım ancak otobüs 2+2 koltuklu geldi. Bu konuda ne bilgi verildi ne mesaj gönderildi. Ben tek gideceğim için satin aldım aksi durumda başka firmalardan da satin alabilirdim. Bu durum ilk değildi ikinci defa bu sorunla karşılaştığım için şikayetimi artık yazıyorum ve bir daha Kale Turizm ile seyahat etmeme kararı alıyorum.

21 Ağustos 2024 17:16 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Yolcumuz, Deneyiminizle ilgili kısa süre içinde birimlerimiz tarafından geri dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. Kale Seyahat Müşteri ilişkileri Müdürlüğü

22 Ağustos 2024 10:05

Değerli Yolcumuz, Şikayetvar.com platformuna iletmiş olduğunuz bildirim Kale Seyahat Yolcu İlişkileri Birimimize ulaşmıştır. İstek, öneri ve taleplerinizi çözüme ulaştırmak üzere temsilciniz, sizinle iletişime geçmektedir fakat henüz ulaşamamıştır. En kısa sürede tekrar arama gerçekleştireceğimizi belirtmek isteriz.

22 Ağustos 2024 10:48

Değerli Yolcumuz, Şikayetvar.com platformuna iletmiş olduğunuz bildiriminiz üzerine Kale Seyahat Kurumsal İletişim Müdürlüğü olarak sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşme neticesinde yardımcı olabildiğimizi umut ederiz. Güzel ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz . Bize yapacağınız olumlu puanlamalar bizi onure edecektir . Bir sonraki seyahatinizde tekrar bir arada olmayı dileriz. Kale Seyahat Müşteri ilişkileri Müdürlüğü

22 Ağustos 2024 11:11

Anında dönüş yapılmasını beklemiyordum harikasınız ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim ♥️

9 Kasım 2024 22:03

Zeynel
29 Temmuz 2024 13:191.418

26.07.2024 Cuma, İstanbul. Akçay, arabası, Dudullu. 59 KS 587 plakalı, 20:15'te hareket edecek olan araç 1,5 saat geç ge...

1 Destek1 Yorum

Kale Seyahat Seyahat Süresi Ve Araç Bilgisi

Said
29 Aralık 2023 02:041.114

"Müşteri temsilcisi sorumlusu Macide hanım yaklaşımından ötürü teşekkür ediyorum kendileri yeni bir seyahatimdeki tecrübelerimi değerlendirmek üzere misafir müşteri olarak bana imkan sundular ilgi alakaları için kendilerini tebrik ediyorum"

Kale Seyahat Belirtilmeyen Değişiklik Ve Gecikmeler İle Mağdur Ediyor

Hazel
18 Ağustos 2024 22:22797

Kale Seyahat'den 18.08.24 tarihinde 14.00 Selçuk (İzmir) kalkış 21.00 İstanbul Dudullu varış görünen sefere bilet aldım....

Kale Seyahat Bileti Satın Alınmış 2+1' Den 2+2'ye Geçiş Sebebiyle Sorunum Var...

Yusuf
28 Mart 2024 22:29883

"Önce ki şikayetlerim için özür diler Galatasaray ile birlikteliğinize başarılar dilerim. Tüm otobüs biletlerim bundan sonra Kale Seyahat ile olacağınızdan emin olabilirsiniz..."

Tümünü Gör
Kale Seyahat Mağduriyeti

Kale SeyahatMağduriyeti

Seyahat
Kale Seyahat Bir Daha Asla Seninle Yolculuk Yapmam

Kale Seyahat Bir DahaAsla Seninle Yolculuk Yapmam

Ayşegül
Kale Seyahat  Yolcu Servisi Kaptanının Tavrı!

Kale Seyahat  YolcuServisi Kaptanının Tavrı!

Seçil
Kale Seyahat İzmir İzmit 11 Mart 17.00 Yolculuğu İkram Bile Verilmiyor!

Kale Seyahat İzmirİzmit 11 Mart 17.00 Yolculuğu İkram Bile Verilmiyor!

Latif
Kale Seyahat İzmir İstanbul Saat 2:00 Arabası Şu Anda -5° Otobüsün İçinde Donuyoruz

Kale Seyahat İzmirİstanbul Saat 2:00 Arabası Şu Anda -5° Otobüsün İçinde Donuyoruz

Arin
Kale Seyahat Pişmanlık Düğmeler Ve Hostlar Çalışmıyor