Kale Seyahat Yanıltıcı Koltuk Düzeni Ve Fiyat Farkı

Kale Seyahat Yanıltıcı Koltuk Düzeni Ve Fiyat Farkı
12 Ağustos 2024 13:501.625

Kale Seyahat Bartın gidiş dönüş almış olduğum otobüs biletinde online sistemde 2+1 göstermesine rağmen 2+2 yolculuk yaptım. Muavine neden böyle diye sordum, araba hakkında yorum yapmıyoruz yanıtını aldım. Gidişte 350 TL ödediğim sefere 400 TL ödeyerek dönmem de ayrı gülünç olay. Ankara Bartın seferini yapan bu firmayı önermiyorum.

12 Ağustos 2024 13:53 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Yolcumuz, Deneyiminizle ilgili kısa süre içinde birimlerimiz tarafından geri dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. Kale Seyahat Müşteri ilişkileri Müdürlüğü

12 Ağustos 2024 14:44

Değerli Yolcumuz, Şikayetvar.com platformuna iletmiş olduğunuz bildirim Kale Seyahat Yolcu İlişkileri Birimimize ulaşmıştır. İstek, öneri ve taleplerinizi çözüme ulaştırmak üzere temsilciniz, sizinle iletişime geçmektedir fakat henüz ulaşamamıştır. En kısa sürede tekrar arama gerçekleştireceğimizi belirtmek isteriz.

12 Ağustos 2024 15:40

12 Ağustos 2024 18:07

Değerli Yolcumuz Furkan Bey; Şikayetvar.com platformuna iletmiş olduğunuz bildiriminiz üzerine Kale Seyahat Kurumsal İletişim Müdürlüğü olarak sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşme neticesinde yardımcı olabildiğimizi umut ederiz. Güzel ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz . Bize yapacağınız olumlu puanlamalar bizi onure edecektir . Bir sonraki seyahatinizde tekrar bir arada olmayı dileriz. Kale Seyahat Müşteri ilişkileri Müdürlüğü

Furkan
12 Ağustos 2024 18:19

Gerekli açıklamalar yapıldı hızlı dönüş sağlanılıp sıkıntım çözüldüğü için Kale Seyahate teşekkür ediyorum.

Furkan
15 Ağustos 2024 18:23

Merhaba Kale Seyahat ile yaptığım seyahat sonrasında bana ulaşıp bir seyahat hediye etmelerine rağmen bugün arayıp yapılacak olan seyahat için o hakkı kullanmak istediğimi belirtim geri dönüş yapılacağı iletildi güzergahları çok kısıtlı olduğu için Bartın'dan Ankara'ya gelecek annem için kullanmak istemiştim geri dönüş yapılmadı ve bu ücretsiz seyahat hiçbir işime yaramadı.

24 Ekim 2024 01:54

Koltuklar 2 +2 olabilir ama sol taraf tekli oluyor Yaani 2+1 şeklinde 2 koltukta sizin olmuş oluyor Yaani kimse 2+2 yolculuk yapmıyor efenim

Kale Seyahat Tekli Koltuk Satıp Yolcuları İki Kişilik Oturtmaları

10 Eylül 2023 18:481.397

"Şikayetim ilgili geri dönüş için teşekkürler sorun çözüldü"

1 Yorum

Kale Seyahat Ankara Bartın Seferi

14 Temmuz 2024 18:401.213

"Şikayetim nazik bir şekilde çözümlendi teşekkür ederim"

Kale Seyahat Ankara Bartın Seferi

Kale Seyahat Tercih Ettiğim İçin Pişmanım

4 Şubat 2024 15:401.295

Kale Seyahat Ankara Saray arası yolculukta 2+1 olan otobüsler 2+2 ye dönüşmüş. Aynı koltuk numarasını 2 kişiye satmışlar...

Tümünü Gör
Kale Seyahat Bir Daha Asla Seninle Yolculuk Yapmam

Kale Seyahat BirDaha Asla Seninle Yolculuk Yapmam

Ayşegül
Kale Seyahat  Yolcu Servisi Kaptanının Tavrı!

Kale SeyahatYolcu Servisi Kaptanının Tavrı!

Seçil
Kale Seyahat İzmir İzmit 11 Mart 17.00 Yolculuğu İkram Bile Verilmiyor!

Kale Seyahatİzmir İzmit 11 Mart 17.00 Yolculuğu İkram Bile Verilmiyor!

Latif
Kale Seyahat İzmir İstanbul Saat 2:00 Arabası Şu Anda -5° Otobüsün İçinde Donuyoruz

Kale Seyahatİzmir İstanbul Saat 2:00 Arabası Şu Anda -5° Otobüsün İçinde Donuyoruz

Arin
Kale Seyahat Pişmanlık Düğmeler Ve Hostlar Çalışmıyor