Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Aqua Florya AVM'de Yetersiz Personel Ve Uzayan Bekleme Süreleri

20 Ekim 2024 12:51

Birçok ülkede şubesi olan bir kahve zincirine yakışmayacak bir servis hizmeti, personel kadrosu. Aqua Florya AVM.

Aylardır Aqua Florya AVM mağazalarında personel eksikliğini görüyorum. Sürekli sıra bekliyorum. Kahve hazırlama bölümünde 1 kişi görev alıyor. Frink üyesiyim, gelmeden 5 dakika önce siparişimi uzaktan veriyorum, orada ekstra 15 dakika daha bekliyorum. Dalga geçer gibi 'yapabileceğimiz bir şey yok' diyorlar, yapabileceğiniz çok şey var. Personel eksikliğinizi tamamlayın, 20 tane kasadan fiş kesip 20 kişiyi 1 kişi hazırlayacak diye bekletemezsiniz... Kasa bölümüne, masadaki çöpleri toplayan ve mutfakta çalışan önlüklü kadın personel dahil olup işlem almaya çalışıyor. İşlemlerin çoğunluğunu bilmiyor, 'ben mutfakta çalışıyorum' açıklaması yapıyor. Bunların hepsi personel eksikliğinin belirtisi. Mağaza kadın yöneticisi çok asık suratlı, birçok neden var düzeltilmesi gereken. Bu mağazaya hiç denetim yapılmıyor mu? Ben AVM personeliyim, molam orada içecek alamadan bitiyor. Bu mağazadan ve çalışanlardan şikayetçiyim. Masalardaki çöpleri saymıyorum bile. İnsanların verdiği paraların karşılığı böyle hizmet değil.

10 Kasım 2023 16:04
Kahve Dünyası Personel Üslupsuzluğu Ve Kötü Kahve
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Dünyası Kartal İstMarina Şubesinde Hijyen Ve Personel Yetersizliği

25 Eylül 2025 17:12
Kahve Dünyası Kartal İstMarina Şubesinde Hijyen Ve Personel Yetersizliği

16 Ağustos 2025 01:58
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Dünyası 41 Burada AVM

20 Kasım 2023 10:10