Kablo TV TÜRKSAT Kablo İ-Kutu Arızası

10 Eylül 2024 09:42

Biz uzunca bir süredir TÜRKSAT'tan Kablo TV + internet + sabit telefon hizmeti alıyoruz. İzmir / Karabağlar / Fahrettin Altay Mahallesi'nde de bu hizmetten oldukça memnunduk. Ancak Mayıs 2024 tarihinde TV için kullandığımız İ-Kutu (İnteraktif HD Kutu) güncelleme aldıktan sonra birtakım sıkıntılar yaşamaya başladık. Yayın sırasında mozaiklenmeler, görüntü donması, ekranın kararması gibi aksaklıklar olmaya başladı. Arıza kaydı oluşturarak çözüm talebinde bulunduk, yaklaşık 4 aydır sayısını bilemediğim kadar arıza kaydı oluşturduk, genelde yerinde görüp bir inceleme yapmadan uzaktan erişimle veya çağrı merkezinden yönlendirme ile sorunu çözmeye çalıştılar ama bir sonuç elde edemedik. Ev içindeki hatta problem olabileceği ifade edildi oysaki aynı hat ile mutfağımızda Yan Oda - TÜRKSAT TV box kullanıyoruz. Onda herhangi bir sorun yaşamıyoruz. Aylardır kullanamadığımız bir hizmet için de yaklaşık 400 TL gibi bir bedel ödüyoruz, TV hizmetini kullanamadığımız için ilave olarak Tivibu almak zorunda kaldık. Cihazda arıza olduğunu düşünerek arıza kaydı sırasında değişim talep ettik ancak olumlu veya olumsuz herhangi bir geri bildirim alamadık. Çağrı merkezini ne zaman arasak arkadaşlar gayet olumlu bir şekilde yardımcı olmaya çalışsalar da çözüme ulaşamıyoruz. Konunun kesin olarak çözümlenmesi konusunda desteğinizi rica ederiz.

10 Eylül 2024 09:49 (Şikayetten 7 dakika sonra)
10 Eylül 2024 10:09

Güzel sonuçtan hiç memnun değil

Güzel
01 Şubat 2025 15:08
TÜRKSAT Kablo TV'nin Güncelleme Kabusu: İzleyemediğimiz TV
TÜRKSAT Kablo TV'nin Güncelleme Kabusu: İzleyemediğimiz TV

16 Ekim 2025 14:10
Roşan sonuçtan hiç memnun değil

Roşan
15 Ekim 2024 12:12
Meclun sonuçtan hiç memnun değil

Meclun
07 Ekim 2024 22:51
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 13:45