Onur sonuçtan hiç memnun değil

Kablo TV Güncellemesi Sonrası Sürekli Sorunlar

18 Ekim 2024 11:56

TÜRKSAT Kablo TV güncelleme aldıktan sonra ekranım karardı ve ses var görüntü yok, mevcut program bilgisi gözüküyor ama arka fon siyah.

15.10.2024 21:39'da aradım ve 14 dakikalık destek aldıktan sonra konuştuğum hanımefendi "paketimde olmayan kanalları gizle" seçeneğini açtırdı bana ve cihazı yeniden başlatın, 15 dakika sonra düzelmezse tekrar arayın dedi. (Ne alakaysa)

15.10.2024 22:09'da tekrar aradım ve yine 10 dakikalık bir destek işleminde sinyal gönderildi. Cihaza ve tekrar beklemem söylendi, kapat aç vs. Yine düzelmedi.

15.10.2024 22:26'da tekrar aradım ve fiziksel destek talep ettim. 09:00-14:00 arası ekibimiz gelecek, evde olmalısınız diyerek bilgi verdiler. Ne kadar saçma ki mesaiden yarım gün izin almanız bile yetmiyor bu zaman aralığında!

16.10.2024 13:26'da gelen giden yoktu ve aradığım zaman yoğunluk olduğunu ve geleceklerini ilettiler. 14:40 gibi geldi. Bir görevli ve receiver değiştirdi, sorun o anlık çözüldü. 17:30 gibi evden ayrıldım ve 21:00 gibi döndüğümde yine güncelleme almış olsa gerek cihaz, yine bozuktu!

16.10.2024 21:47'de aradım ve 10 dakikalık bir görüşme sonucunda ekibi çağırma talebimi "akşam gelmelerini istiyorsanız yarın öğleden sonra 16:00-17:00 gibi aramanız gerekiyor" diyerek yanıtladılar. Prosedür gereği akşam açtığınız Ticket 5 saat içinde kapatılmaya çalışılıyor anladığım kadarıyla. Tamam dedim, 17 Ekim perşembe işten erken çıkarım ve o zaman ararım dedim.

17.10.2024 17:21'de eve yaklaşınca aradım ve hanımefendiye süreci baştan anlattım, "sinyal gönderdim, kapatıp 15 dakika sonra tekrar açar mısınız? " dedi, nafile.

17.10.2024 17:35'te tekrar aradım ve 5 dakikalık bir görüşme yaptık, bu arkadaş ile de bir şeyler denedik ve bekledik yine...

17.10.2024 17:41'de 9 dakikalık bir görüşme sonucunda artık ekip yönlendirilmesi konusunda mutabık olduk ve bana "kaydınızı açtım, arkadaşlar yoğunluk durumuna göre ulaşım sağlayacaklar. Bugün yetişmez ise yarın 09:00-14:00 arasında gelirler bilginiz olsun" dediler. Tüm akşam evde ekip gelmesini bekledim ve gelen giden olmadı.

18.10.2024 08:25'te "işe gidiyorum gelmesin kimse" diye aradım, "zaten gelmeyecek, buraya genel arıza diye ekipler not düşmüş" yanıtını aldım. Boşa bekledim tüm akşam ve aramayıp bugün de beklesem öylece bekleyecekmişim. "Bilgi verilmesi gerekmiyor mu? Bugün olmazsa yarın 14:00'e kadar gelirler demiştiniz ya bekleseydim? " diyorum, öyle bir prosedürümüz yok diyorlar.

Ben bu işi çözemedim.

18 Ekim 2024 11:36

15.10.2024 21:39 da aradım ve 14 dakikalık destek aldıktan sonra konuştuğum hanım efendi "paketimde olmayan kanalları gizle" seçeneğini açtırdı bana ve cihazı yeniden başlatın 15 dakika sonra düzelmezse tekrar arayın dedi. (Ne alakaysa)

15.10.2024 22:09 da tekrar aradım ve yine 10 dakikalık bir destek işleminde sinyal gönderildi cihaza ve tekrar beklemem söylendi, kapat aç vs. Yine düzelmedi.

15.10.2024 22:26 da tekrar arardım ve fiziksel destek talep ettim. 09:00-14:00 arası ekibimiz gelecek evde olmalısınız diyerek bilgi verdiler. Ne kadar saçma ki mesaiden yarım gün izin almanız bile yetmiyor bu zaman aralığında!

16.10.2024 13:26 da gelen giden yoktu ve aradığım zaman yoğunluk olduğunu ve geleceklerini ilettiler. 14:40 gibi geldi bir görevli ve reciever değiştirdi, sorun o anlık çözüldü. 17:30 gibi evden ayrıldım ve 21:00 gibi döndüğümde yine güncelleme almış olsa gerek cihaz, yine bozuktu!

16.10.2024 21:47 de aradım ve 10 dakikalık bir görüşme sonucunda ekibi çağırma talebimi "akşam gelmelerini istiyorsanız yarın öğleden sonra 16:00-17:00 gibi aramanız gerekiyor" diyerek yanıtladılar. Prosedür gereği akşam açtığınız Ticket 5 saat içinde kapatılmaya çalışılıyor anladığım kadarı ile. Tamam dedim 17 Ekim perşembe işten erken çıkarım ve o zaman ararım dedim.

17.10.2024 17:21 de eve yaklaşınca aradım ve hanım efendiye süreci baştan anlattım, "sinyal gönderdim, kapatıp 15 dakika sonra tekrar açar mısınız? " dedi, nafile.

17.10.2024 17:35 te tekrar aradım ve 5 dakikalık bir görüşme yaptık, bu arkadaş ile de bir şeyler denedik ve bekledik yine...

17.10.2024 17:41 de 9 dakikalık bir görüşme sonucunda artık ekip yönlendirilmesi konusunda mutabık olduk ve bana "kaydınızı açtım, arkadaşlar yoğunluk durumuna göre ulaşım sağlayacaklar. Bugün yetişmez ise yarın 09:00-14:00 arasında gelirler bilginiz olsun" dediler. Tüm akşam evde ekip gelmesini bekledim ve gelen giden olmadı.

18.10.2024 08:25te "işe gidiyorum gelmesin kimse" diye aradım, "zaten gelmeyecek, buraya genel arıza diye ekipler not düşmüş" yanıtını aldım. Boşa bekledim tüm akşam ve aramayıp bugün de beklesem öylece bekleyecekmişim. "Bilgi verilmesi gerekmiyor mu? Bugün olmazsa yarın 14:00'e kadar gelirler demiştiniz ya bekleseydim? " diyorum, öyle bir prosedürümüz yok diyorlar.

Ben bu işi çözemedim. Allah kimsenin yolunu düşürmesin bu iş bilmez insanlara.

18 Ekim 2024 13:24 (Şikayetten 1 saat sonra)
Onur
Onur
21 Ekim 2024 00:26

Bitti zannediyorsanız bu beni üzer... Zira çilem bitmedi! 18.10.2024 16:51 de 15 dakikalık görüşmede Ankara genelinde bende bulunan akıllı kutularda sorun olduğu bilgisini aldım. Cihazımı eski tip olan HD Setup Box 'a düşürmem halinde de cayma bedeli/ceza çıkacağı bilgisi bana iletilmiş eski görüşmelerimde; konuştuğum görevliye bu bedeli ödemeden geçebilmek istediğimi ilettim ve bunun için şikayet kaydı açması gerektiğinden bahsettiler bana. Şikayet kaydı cuma günü oluşturuldu. 20.10.2024 16:28 de 15 dakikalık bir görüşme daha yaptım ve süreci baştan anlatıp teknik ekip talebinde bulundum. 22:00'ye kadar geleceklermiş... 20.10.2024 19:56 da gelen olmayınca arayıp tekrar ekip kafasına göre talebimi sonlandırdı mı öğrenmek için aradım ve 2 dakikalık görüşme sonucunda talebin hala açık olduğu bilgisini aldım, beklemeye devam ettim. 20.10.2024 23:45 te ekip falan gelmedi tüm akşam beklediğim halde! Tekrar ekibi aradım destek talebimin akıbetini öğrenmek için ve yaptığım 12 dakikalık görüşme de destek aldığım Sevda hanım bana ekibin "Plazma TV lerde akıllı boxlar çalışmamakta, Santral kaynaklı müşteriye ulaşılamadı." şeklinde not düşüldüğünü söyledi. Anlaşılan TÜRKSAT'ın santrali dahi çalışmıyor... Uzun lafın kısası Sevda hanım bana daha eski tip HD Setup Box cihaza geçmem halinde bir ceza çıkmayacağını söyledi yani bana önceden bilgi veren arkadaşlar da yanlış bilgi vermişler. Öyle ki zaten daha önceden konuştuğum bir arkadaş mevcut cihazımın aylık kirasının 30 diğerinin 10₺ olduğunu söylemişti ama sevda hanım eski verilen bilginin aksine mevcut cihazımın 9₺ diğer cihazın 5₺ olduğunu söyledi. İşin özü cihaz değişi talebinde bulunacağız yarın ancak onun için arıza değil kurulum ekibi gelecekmiş ve 5 gün içinde geliyorlarmış. Anlaşılan 5 gün daha yayınsız kalacağız... Tabi her destek aldığım sorumlu farklı bilgi verdiği için bakalım bu işlem sonucu ceza ödetecekler mi, kutu değişince sorun çözülecek mi beraber göreceğiz...

TÜRKSAT Kablo TV Kanalların Açılmama Sorunu Cı Modül Yok Uyarısı

13 Temmuz 2023 21:39