Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 13:13

26.06.2024 tarihinde 1240023071 hizmet numaralı abonelik başlattığım internetim 28.06.2024 tarihinde internetim gitti. TÜRKSAT müşteri hizmetleri aradığımda ilk başta ekip yönlendireceklerini söylediler. 01.07.2024 tarihine kadar ne ekip geldi ne de interneti kullanabildim. Müşteri hizmetleri tekrar aradığımda altyapı (Türk Telekom) altyapısını kullandıkları'ndan dolayı alt yapıda çalışma olduğunu ve ne zaman düzeleceği hakkında bilgi veremediklerini söylediler. Arızanın ne zaman düzeleceği konusunda herhangi bir tarih veremiyorlar. Konu ile ilgili yetkililerden hızlıca çözüm sağlanmasını talep ediyorum. Ayrıca kullanamadığım internet hizmeti için kullanmadığım gün kadarının ücretinin iadesini talep ediyorum.

02 Temmuz 2024 16:43 (Şikayetten 3 saat sonra)
02 Temmuz 2024 17:20

Sayın Abonemiz; Şikayetiniz ile alakalı bağlı olduğunuz bölge müdürlüğümüze bilgi iletilmiştir. Yapılacak inceleme neticesinde şikayetiniz en kısa süre içerisinde sonuçlanacaktır. Saygılarımızla.

Ali
03 Temmuz 2024 11:01

Sayın Yetkili; Şikayetimle alakalı 28.06.2024 cuma günü arıza kaydı bıraktığım günden beri hiçbir yetkili konu ile alakalı dönüş sağlamadı ve ayrıca pazar günü müşteri hizmetleri ile görüştüğümde altyapı ile alakalı sorun görünmediğini ekip yönlendireceğini söyledi. Kayıt oluştururken Maximum 24 saat içinde ekiplerin geleceği bilgisini verdiler. Kayıt bırakalı 3 gün oldu konu ile alakalı gelen ekip olmadı. Arızanın kimden kaynaklı ne zaman giderileceği hususunda da yetkili mercilerden dönüş sağlayan olmadı. İlgili bölge müdürlüğü yeteri kadar ilgili olsa 5 gündür arızayı çözerdi. Konu ile ilgili kaçamak cevaplar verip müşterileri oyalamayın. Yetkililerden ricam en kısa sürede arızanın kimden kaynaklı olduğunu tespit edip arızanın giderilmesi istiyorum.

04 Temmuz 2024 11:41

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz probleminizin çözümlenmesi hususunda ekiplere bilgi ieltilmiştir. En kısa süre içerisinde probleminiz çözümlenecektir. Saygılarımızla.

06 Temmuz 2024 11:36

02 Haziran 2024 13:27
Kablo Net TÜRKSAT 48 Saattir Çözülemeyen Arıza

02 Mayıs 2024 11:33
Umut sonuçtan memnun

15 Temmuz 2024 21:28
Kablo Net TÜRKSAT İnternet Arızası
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
06 Kasım 2024 13:44
Türksat Kablo Net: Çözümsüz İnternet Sorunu Ve İletişim Eksikliği
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
13 Temmuz 2024 17:09