Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Juzdan 2X Chip Para Kampanyasını Aktif Etmiyor

Akbank Juzdan 2X Chip Para Kampanyasını Aktif Etmiyor
01 Nisan 2024 22:12

Akbank Juzdan mobil uygulamasında 2 kat değerli Chip Para kampanyası aktif olmuyor. Kampanyada, mart ayında juzdan uygulamasına giriş yapan kullanıcıların, chip paralarının nisan ayında 2 kat değerli olduğu belirtiliyor. Maksimum 100 TL değerinde chip paranın 2 ye katlanıp borç ödemesi yapılacağı belirtiliyor. Ama nisan ayına girdiğimiz halde chip paralar 2 kat değerli olarak kullanılmıyor. Chip Para ile ode seçeneğinde 2x Chip Para ile ödeme yok. Normalde kampanya gereği olması lazım. Ama dediğim gibi yok.
Şubat ayında da aynı kampanya vardı ve onda da mart ayında 2 kat değerli olacağı söylendi. Ama şubat ayında başlayan kampanyada da 2 kat değerli olarak kullanamadık.
Akbank bu kampanyayı süs olarak mi ekliyor acaba?
Alttaki görsel şubat ayı kampanyası. Mart ayı kampanyası da aynı şekildeydi ama onun görselini alamadım.

profile profile profile

Davut
Davut

Aynı kampanyaya bizde defalarca katıldık maalesef her seferinde mağdur ediliyoruz. Güvenim hiç kalmadı en yakın zamanda kartlarımı kapatacağım.

Abdullah
Abdullah

Müşteri ilişkilerini aramanızı önerir, im

Ümit

İlk ay için ay başında aradım. İlk gün olduğu için kampanya henüz aktif edilmemiştir,2-3 gün sonra aktif edilir dedi. Ama olmadı

Volkan
18 Nisan 2024 12:16
Şirin sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Jüzdan 2 Kat Değerli Chippara Ödemesini Aktif Etmiyor.

Şirin
09 Nisan 2024 14:34
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 17:56