Jumbo Mağazasında Stok Yönetimi Ve Müşteri Hizmeti Sorunu

17 Aralık 2024 20:37

30 Kasım 2024 tarihinde Forum İstanbul Jumbo mağazasından New Milas çelik tencere seti aldık. Öncelikle alışverişimiz sırasında ürünün hazırda olmadığı söylenmedi, ödeme yapıldıktan sonra ürün stoğumuzda yok 10 gün içerisinde adresinize kargolanacak dendi. Burada satış danışmanının baştan söylememesine rağmen, Kasım indirimleri dolayısıyla yoğunluk olabilir. Dedik ve itiraz etmedik. Bu şikayeti yazdığım 17 Aralık tarihine kadar ürün hala elimize ulaşmadı. Mağazayı arayıp bilgi almak istediğimizde her seferinde "depoda paketlemede birkaç güne dağıtıma çıkacaktır" dönüşünü aldık, ancak ne yazık ki ürünümüz henüz kargoya bile verilmedi. Ürünün ödemesini yapmamıza rağmen 17 gündür elimize ulaşmadı. Son aramamızda ise mağaza müdürü D**** hanıma şikayetimizi ilettiğimizde "beğenmiyorsanız paranızı iade edelim" şeklinde bir yanıtla karşılaştık. Jumbo gibi kurumsal görünen bir firmada hem mağdur edilip hem de mağaza müdürü tarafından azarlar gibi bir muameleyle karşılaştık. Çok araştırarak ürün memnuniyeti nedeniyle Jumbo'yu tercih etmiştik ancak mağaza personelinin eğitimsizliği ve stok yönetimi yapılamaması nedeniyle bin pişman olduk.

19 Aralık 2024 16:05 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Alışveriş deneyiminizi en iyi hale getirmek adına sizi en kısa süre içerisinde bilgilendiriyor olacağız. Saygı ve Sevgilerimizle, Jumbo Müşteri Deneyim Merkezi

25 Aralık 2024 08:21

Şikayetim çözülmedi, 25 gün oldu ürün hala elime ulaşmadı. Müşteri hizmetlerinden bilgi almak istediğimizde her seferinde birkaç gün içerisinde kargolanacak deniyor ancak günlerdir herhangi bir gelişme olmadı. Bu ürün stoğunuzda yoksa neden satışa sundunuz? Stokta olmayan ürünün satışını yaparken neden müşteri bilgilendirilmiyor? Marka mağduriyetimi çözemediği için durumu bir üst seviyeye taşıyarak Tüketici Hakem Heyeti, Ticaret Bakanlığı ve CİMER'e gerekli şikayetimi iletiyorum.

20 Ocak 2025 16:04

Değerli Müşterimiz, Görüşleriniz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmış olup gerekli aksiyonlar alınmış, tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygı ve Sevgilerimizle, Jumbo Müşteri Deneyim Merkezi

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
23 Aralık 2024 03:05

Özlem
04 Mayıs 2024 10:14

Merve
04 Ocak 2025 13:50
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Emel
26 Kasım 2023 13:23