Elif
03 Mayıs 2024 18:37

4 yıl önce Jumbo'dan 12 kisilik çatal bıçak seti almıştım. Paslanmaz çelik ve omur boyu garantili. En pahalı setiydi. Şu anda da en pahalı set olarak halen güncelde satışta ve fiyatı 16.000 TL. Maalesef ürün paslandı. Müşteri hizmetlerini aradım, görüştüğüm İ***** Hanim bana ürünlerin 2 yıl garantisi olduğunu söyledi ancak halen satışta olan üründe omur boyu garanti vardır diye yazıyor bunu ilettiğimde ürünün ham maddesinde yani celikte garanti var dedi, ısrarla bunun ne demek olduğu üzerine konuştuk hatta sesini bile yükseltti ama mantıklı hiçbir şey söyleyemedi. Daha sonra 2. Talebim urunu hangi mağazadan aldığımı hatırlamıyorum bakin bilgilerimi veriyim dedim ama bunu göremediğini mağazayı aramam gerektiğini söyleyip durdu bende hatırlamadığımı söyleyip durdum. KVK kapsamında faturamı görüntüleyemeyeceğini söyleyip durdu. Ben sizi kayıtlı hattımdan arıyorum ne bilgi ve onay istiyorsanız vereyim ve bakin dediğim halde göremediğini söyledi. 3. Talebim ise iade ya da incelemeye göndermek için kod istedim, bugün cuma olmasına rağmen hafta sonu sistemi gereği pazartesi iletebileceğini iletti. 3 talebimde karşılanmadı ve bir daha Jumbo'dan alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuru yapacağım bakin bakalım paslanmaz çelik diye sattıklarınız nasıl paslanıyor? Ve omur boyu garanti denilen şeyin asil garantisinin 2 yıl olduğunu her yerde paylaşacağım ben ve tüm influencer arkadaşlarıma paylaştıracağım bu paslanan seti. En pahalı setinizin bile arkasında duramıyorsanız kim sizden alışveriş yapsın. 16.000 TL'ye diğer gayet kaliteli markalardan bile 4 tane set alınıyor. Ve sosyal medyada her mecrada bunu göstereceğim. 3 Mayıs cuma görüşme saatimde 17:45 görüştüğüm kisi İ***** diye bir personel 11 dakika konuştuk ama sıfır destek. Görüşmek üzere Jumbo.

profile profile profile
19 Mart 11:46 (Şikayetten 10 ay sonra)

Aysun

Bende mallof İstanbul mağazadan çaydanlık aldım 2 sene oldu çaydanlığım yok en son dün aradım beni tehdit ettiler

Yaren

Elif hanım merhaba, bende marka tarafından şu anda farklı bir konuda mağduriyet yaşıyorum ve aynı müşteri temsilcisi 20 dakika boyunca telefonu kapatmayıp bana bağırdı. Bu yüzden sizinle irtibat kurabilir miyiz? [email protected] adresinden bana ulaşır mısınız?

Aysun

Ne yapabiliriz Tüketici Hakem Heyeti fatura tutarı kadar para iadesi diyor ama enflasyon farkı ile benim o param eridi [email protected] babada yardımcı olursanız sevinirim

Elif

Tabii ben size yazacağım,

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
27 Ağustos 2024 16:41
Jumbo 1400 Model Stoğu Yokken Satışı Yapıldı, Ürün Hala Gönderilmedi!
Jumbo 1400 Model Stoğu Yokken Satışı Yapıldı, Ürün Hala Gönderilmedi!
Şerefnur sonuçtan hiç memnun değil

Şerefnur
22 Ekim 18:03
Paslanan Çatal Kaşık Takımı İçin Yetersiz Çözüm Ve İade Sürecinde Mağduriyet
Ece sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 14:20