31 Ağustos 2024 17:511.484

34 yaşındayım. Bugüne kadar 100'e yakın otelde konakladım. Hiçbiri burası kadar kötü, pis ve sorunlu değildi. Burası otel olamaz. Kapatılması gereken bir yeri sanki kaçak bir şekilde çalıştırıyorlar. Tüm detayları yazacağım.

1-) Resepsiyonda tek bir personel var ve check-in için bizi 45 dakikaya yakın beklettiler.
2-) Görsellerde gösterilen odaların gerçekle hiçbir alakası yok. 4. Katta, çatı katında alçak tavanlı bir yerde küçücük bir yatak verildi. Çocuklu aile olmamıza rağmen 3. Kişinin yatamayacağı kadar küçük ve her yeri yıpranmış kötü bir oda verildi.
3-) Gece küçücük yatakta çocukla birlikte uyuyamadım. Resepsiyonu arıyorsunuz ama telefon çalışmıyor. Yere havlu ve battaniye sererek yerde uyumak zorunda kaldım.
4-) Yemekler aşırı derecede kötü. Restoranda yıllardır temizlik yapılmamış. Masa altları, dolap altları biriken pisliklerle dolu. O kadar eski kirler ki örümcek ağları duruyor.
5-) Havuz kenarı ayağınıza batacak ve zarar verecek şekilde deforme olmuş ve hiçbir şekilde onarılmamış. Havuz kenarında rüzgar sebebiyle cam bardak kırıldı ve günlerce yerdeki cam kırıklarını kimse temizlemedi.
6-) Marmaris sahilinde önünde kum plaj olmayan tek yer bu otel. Her yer ayağınızı acıtan taşlarla dolu. Yatacak şezlong bulamıyorsunuz zaten. Hiçbir şekilde güvenlik yok. Yoldan geçen insanlar otelin toplam 15-20 tane şezlongunu istediği gibi kullanabiliyor. Kontrol eden kimse yok.
7-) Kids Club var denilmesine rağmen otelin Kids Club bölümü personel yok diye kapalıydı.
8-) Çocuk oyun parkına gitmek istediğimizde parkın kumlarına kedilerin dışkı yaptığına gözlerimle şahit oldum. Her yer kedi dışkısı içinde olduğu için çocuğu oynatmak için hiçbir yer yoktu.
9-) Havlular havuz sonrası duş alıp kullandıktan sonra ertesi gün değiştirilmedi ve yeni havlu istediğimizde havlu yok denildi.
10-) Plajda kullanmak için havlu veriliyor denilmesine rağmen otelde asla havlu yoktu.

Emre
3 Eylül 2024 08:28

Hotel Adı: Caprice Beach Resort Marmaris

Jolly Tur Marmaris Tatil Deneyimi Değerlendirmesi

9 Haziran 2024 15:402.459

Kaya Maris Marmaris tatilimiz tam bir hezimetti. 30 şezlong var ise 10 şemsiye var insanlar 6 da kalkıp şezlong için yer...

Hayal Kırıklığı Yaratan Tatil: Eksik Hizmet, Kötü Temizlik Ve İlgisizlik

16 Temmuz 2025 09:43798

Risus Beach Resort Hotel 1- Girişte havlu kartları verilmedi. Havluları kartsız vermedikleri için deniz kenarından resep...

Jolly Tur Verano Otel Kumlubük

20 Eylül 2023 17:281.213

Her şey dahil diye gittiğimiz Marmaris Kumlubük Verano otelde tam bir hayal kırıklığı yaşadık. Otelde temizlik namına hi...

23 Temmuz 2024 02:051.741

Buradaki yorumların fazlası var eksiği yoktur. Jolly Tur ve bu turizm Bakanlığına bile bağlı olmayan belediye ruhsatı il...

Tümünü Gör
Jolly Tur Hayal Kırıklığı Otel!

Jolly Tur HayalKırıklığı Otel!

İbrahim
Jolly Tur Ömer Prime Resort Mağduriyeti

Jolly Tur ÖmerPrime Resort Mağduriyeti

Zeynep
Jolly Tur Ve Xeno Eftallia Otel Denize Sıfır Yalanı!

Jolly Tur Ve XenoEftallia Otel Denize Sıfır Yalanı!

Cem
Lyka World Antalya- Jolly Tur İade