Jolly Tur GAP Pişmanlığı

13 Nisan 2024 13:25

Jolly Tur'dan 9-11 Nisan tarihleri arasında GAP turu satın aldık. Sevgili rehberimiz g** hanım ile oldukça olumsuz bir tatil deneyimi yaşadık. İlk günden itibaren plansız bir yolculuk geçirdik. Tarih bilgisinin yetersizliği ile hayal kırıklığına uğradık. Bayram yoğunluğu bahane edilerek tur programının dışına çıkıldı. 'dara antik kenti'ni mutlaka görmelisiniz.

Gidiş ücreti olarak kişi başı 250 TL talep edildi ve bizden nakit toplandı. Ancak antik kente vardığımızda girişin ücretsiz olduğunu öğrendik. Rehberimizle bu konuyu konuştuğumda, ekstra tur için ücret aldığını ve bunun bilgisini verdiğini iddia etti.

Medrese ziyaretimizde ise hiçbir bilgi alamadık ve başka turların rehberlerini dinleyerek bilgi edinmeye çalıştık. Rehberimiz yedi yıldır bu işi yaptığını belirtse de, tarih bilgisi bu iddiayı desteklemiyordu. İkram olacağı söylenen yerlerde her şey için ücret talep edilmesi de ekstra bir hayal kırıklığı yarattı. Olumlu yönlerden bahsetmek isterdim ancak maalesef böyle bir durum söz konusu değil.

Banu
Banu

Merhaba, 9-11 Nisan Göbeklitepe -Mardin turunuza katıldım. İzlenimim tur adı altında yaptığınız sadece şov. Sadece uçak biletine ödeme yapmış olarak kabul ediyorum, oteller 3. Sınıf, tur rehberi acemi, bilgisiz. Götürülen yeme/içme / eğlence mekanları rehberin g... İ... Komisyon alabileceği vasat yerler.

GAP Turunda Rehber Fiyaskosu

27 Ekim 2024 20:45
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur GAP Turu Rehber Sorunu.

15 Nisan 2024 14:01

8-12 Nisan Jolly Tur GAP Gezisi