Jimmy KEY Trendyol Alışverişi Değişim Kabul Edilmiyor

Jimmy KEY Trendyol Alışverişi Değişim Kabul Edilmiyor
06 Temmuz 2024 22:40

Trendyol'dan Jimmy Key markasının ürününü satın aldım. İade yapmak yerine mağazadan değişim talebinde bulundum. Faturama bakıp 30 gün içerisinde değişim yaparız dediler. Ben de bayram üstü olduğu için kalabalıktı, bayram sonu gittim. Bana Trendyol'dan alındığı için iade yapamıyoruz dediler. İade sürem de bitti, ürünü iade de edemiyorum. Mağdur edildim. Ürünün beden problemi vardı, giyebileceğim gibi değil.

09 Temmuz 2024 14:50 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle tarafımıza iletmiş olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgünüz. Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Jimmy Key Müşteri İlişkileri

Zahide
10 Temmuz 2024 00:56

Dönüş bekliyorum

10 Temmuz 2024 09:24

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyiminiz adına üzgün olduğumuzu paylaşmak isteriz. Siparişlerinizi teslim tarihi itibarıyla ilgili pazaryeri iade prosedürleri gereği 15 gün içerisinde kullanılmamış, etiketli, yeniden satışa uygun olacak şekilde iade edebilirsiniz. Pazaryerlerinden satın almış olduğunuz ürünler mağazalarımızda değiştirilememektedir. Yalnızca iade seçeneği mevcuttur. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Jimmy Key Müşteri İlişkileri

Zahide
10 Temmuz 2024 10:32

Mağaza değişimi talep ediyorum Mağaza çalışanınız bana bir ay içerisinde değişim yapabiliriz dedi bekledim Trendyol iade sürem de bitti sizden ricam değişim talep ediyorum

11 Mayıs 2024 14:42
Betül sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2023 23:38

25 Temmuz 2024 11:02
İrem sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 09:13
Özge sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 13:39
Stradivarius Beden Değişimi Yapmıyor