Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Jet Turizm Hey Turizm Valizimi Kırdı

14 Eylül 2024 19:26

Hatay Mersin arası yolculuk yapmak için jet turizmi tercih ettim. Etmez olaydım ben bu kadar yorucu ve uzun süren bir şirket ile daha önce karşılaşmadım. Sanki otobüs bedavaymış gibi hiç para ödemiyormuşuz gibi yolcuların sürekli yeri değişiyor. Kimsenin koltuk numarası doğru düzgün belli değil. Web sitesinde 4.5 saatlik bir yolculuk yazmasına rağmen otobüs dolmuş gibi her yerde durduğu ve bütün ücretli geçişler yerine ücretsiz yollardan geçmek için şehir içinden geçtiği için 6 saatte zar zor yetişebildik. Ayrıca valizimi almaya geldiğimde valizimi kırdıklarını gördüm. Valizimi kırdıklarını söylüyorum şoför bana ne yapalım kırılmışsa diyor. Yolcular çekmiştir diyor. Muavin niye var o zaman. Jet turizmi böyle bilmezdim ama benim gözümde artık bitmiştir.

Ayten
Ayten

Jet Turizm tam anlamıyla pişmanlık yoldan almadığı yolcu kalmıyor. Mola demeden dakikalarca bekletti onca insanı ne için bir yolcu arabasıyla gelip eşyasını alacak diye ayrıca 15.00da yola çıkacak otobüs 15.30da ancak yola cikabildi. Her şeyin bir usulü var. Bir daha asla tercih etmeyeceğim. Çevreme de ettirmeyeceğim.

İlknur
22 Ocak 2025 17:35