Nedim sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 18:28

Beylikdüzü Otokoç'tan sıfır Jeep Avenger aldım ancak araçta işlem çıktı. Yaklaşık 2 hafta önce aracımı sattım ve borç para bularak hayalimizi gerçekleştirmek istedik. Crossover bir araç olan Jeep Avenger modelini beğenerek aldık. Binbir zorlukla aldığım aracı korumak amacıyla kaplatmak istedim. Kaplamacıya gittiğimde usta, kaputta izlerin olduğunu söyledi. Ben de 'Yok usta, araç sıfır, ne izi?' dedim. Adam ısrar edince kaputu kaldırdık ve vidalarda izleri görünce hemen ekspere gittim ve kaputta %50 mikron kaybı olduğu, pasta yapıldığı, kaput ve tamponda sök tak işlemlerinin yapıldığı söylendi. Hemen Otokoç Beylikdüzü Jeep bayine gittim, durumu anlattım. Kendi ustaları da baktı ve haklı olduğumu söylediler, özür dilediler, işlem başlattılar; ancak bir hafta geçti ve ne arayan ne soran var. Bugün genel merkeze gittim durumu anlatmak için, müşteri deneyimlerinden bir arkadaş ile telefon ile görüştüm, ilgileneceklerini söylediler. Açıkçası ben sıfır araç aldım, Otokoç ismine güvenerek binbir zorlukla aldık. Ben ve eşim öğretmeniz, bizim için maddi olarak zor bir karardı. Ve bu durum bizi çok üzdü. Umarım en kısa sürede mağduriyetimiz giderilir. Bekliyoruz.

24 Ekim 2024 09:25 (Şikayetten 14 saat sonra)
04 Kasım 2024 10:19

Üzülerek yazıyorum. Genel merkez tarafından arandım ve aracın kusurunu kabul ediyorlar ama 3 periyodik bakım teklif ettiler. Ben sıfır araç aldım benden kaynaklanmayan bir problemden dolayı aracın kaputu sök tak yapılmış boyası aşınmış değer kaybı oluşmuş. Ayıp ben Otokoç a güvenerek sıfır araç aldım. Ve aracımın değişimini yapmadılar. Ben sıfır araç aldım, sıfır araçta hasar olmaz! Güvenimiz sarsıldı değişim hakkımızı biliyor ama marka güvenirliğini hiç sayıyorlar. Jeep markası sıfır diye hasarlı aracı bana satmıştır.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Dolu Hasarı Ve Ödeme Belirsizliği

Ömer
08 Nisan 2025 21:11

Erhan
20 Ağustos 2024 22:57
Ford Otosan Custom Renk Solması Oldu
Nebi sonuçtan hiç memnun değil

Nebi
17 Eylül 2024 12:33
Jeep Beylikdüzü Otokoç Birmot Sıfır Araç Diye Kirli Ve Çizik Araba Sattılar
Rahmi sonuçtan hiç memnun değil

Rahmi
15 Ocak 2024 23:09