Ece sonuçtan çok memnun

JBL Kulaküstü Kulaklık Şarj Almıyor

Ece
24 Şubat 2024 02:08

JBL 710bt model kulak üstü kulaklığımı şarja taktığımda başta kırmızı ışık yanıyor; ancak bir süre sonra sönüyor ve şarj almıyor. Farklı kablolarla da denememe rağmen aynı sorunu yaşıyorum. Bu konuda bir çözüm bulunması gerekiyor, aksi takdirde kulaklığı iade etmeyi düşünebilirim. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

24 Şubat 2024 09:07 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

24 Şubat 2024 10:20

Değerli Müşterimiz, Sizi numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

24 Şubat 2024 14:15

Değerli Müşterimiz, Sizi telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi bize iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

24 Şubat 2024 17:02

Değerli Müşterimiz, Sizi telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

Duygu sonuçtan çok memnun

Duygu
16 Mart 2024 22:02
"Sorunum dikkate alınıp kısa süre içinde benimle iletişime geçip, sorun halledildi yeni bir ürün gönderildi, yetkili herkese teşekkürler"

Ahmet
02 Şubat 2024 12:32

JBL Kulaklığım Şarj Olmuyor

Efterre
26 Nisan 2024 15:40
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
19 Eylül 2024 20:34