İzmir Eğitim Araştırma Yeşilyurt Devlet Hastanesi Şikayet Dolu

03 Haziran 2024 22:45

Öncelikle başhekimliğine ve sonrasında gerekli tüm birimlere, inanılmaz pis bir ortam var, dezenfekte hiç yok. Mağdur hastane modunda, güvenlik dışında ilgili birim yok. Temizlik ve yemek sıfır. Ne hijyen var ne de yemeklerde olması gerekenler. Her şey atlanmış. Hani eskiler der ya, Allah düşürmesin, gerçekten o durumdayız. Ama bunun sorumluları kimse ve bu sorumsuzluk kimlere aitse, bizler bu durumun mağdurları, hasta yakınları olarak yaşadığımız mağduriyeti yaşamaları tek temennimiz. Çözüm bulunması gerekli ama...

27 Ocak 2025 14:15
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 10:39
Gazi Üniversitesi Hastanesi Hastane Çok Dağınık
Gazi Üniversitesi Hastanesi Hastane Çok Dağınık
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Konu Çalışanlarla İlgili

28 Şubat 2024 09:02

09 Eylül 2024 09:23
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Kuruluşunda Kötü Deneyim Ve Hijyen Sorunları