Adres Karışıklığı Nedeniyle Doğalgaz Mağduriyeti

Adres Karışıklığı Nedeniyle Doğalgaz Mağduriyeti
04 Kasım 2024 20:14

1825 Sokak İmbatlı Karşıyaka'daki evimiz için yaklaşık 20 gün önce doğalgaz başvurusu yaptık. Ekipler geldi ve karşı daire ile adreslerin karışmış olduğunu, bizim dairemizde doğalgazın aktif olduğunu söylediler ve doğalgazın projeye işlenmemiş olduğunu belirttiler.
Biz gerekli başvuruları yaparak yeniden proje çizimi yaptırdık fakat projeyi sisteme yüklemiyorlar ve bahaneleri de adreste aktif doğalgaz olduğu. Hem adres karışıklığı yapıyorlar hem bizi mağdur ediyorlar. Adres karışıklığı yapan İzmir Gaz bizi mağdur ediyor. Ben daire 3'te oturuyorum, karşı komşum daire 4, onları daire 3 diye açtıkları için ben 2024 yılında şehrin göbeğinde doğalgaz sıkıntısı çekiyorum. Kendilerinden maddi ve manevi şikayetçi olacağım, sonuçta adres karışıklığını onlar yaptı. Neden daire 4'e daire 3 olarak gaz bağladılar, bir de bizden önceki kiracıya nasıl onay verdiler? Bu konu hakkında yasal süreci de başlatacağım. Okula giden çocuğumu sayelerinde kettıl'da su ısıtarak yıkıyorum, bu soğuklarda battaniye altında ısınmaya çalışıyorum. Kendileri adres karışıklığı yapıyorlar. Mağduriyeti yaşayanlar bizler oluyoruz. Yetkililerden en kısa sürede geri bildirim bekliyoruz.

09 Haziran 2024 15:20

Yanlış Adres Kaydı Nedeniyle Doğalgaz Bağlantı Sorunu

04 Kasım 2024 15:59

İGDAŞ Çalışanları İhmalkarlığı Gazı Kafasına Göre Açmak İstememeleri

Hasan
15 Nisan 2024 15:35

28 Ocak 2024 00:03
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Doğalgaz Bina Doğal Gaz Dağıtım Kutusu Takılmamıştır

21 Aralık 2023 15:07