11 Aralık 2024 14:46

Aracımı kaza sonrası İzkar Gaziemir'e götürdüm. Bana üç kez farklı bahanelerle gecikme yaşanacağı söylenerek teslimat ertelendi. Hatta son ertelemede hasarla alakası olmayan bir hasar (silecek motoru arızası) bahane edildi. Aracı teslim aldığımda tamponun çıplak gözle açıkça yamuk olduğunu gördüm.

Şu anda yoğunluk var gerekçesiyle ileri bir tarihte getirip düzeltilebileceği söylendi. Bu işlem için aracı tekrar getirdim. Bir saat bekledim. Düzeltme yapıldı. Daha bir gün geçmeden eski halini aldı. Tekrar servise getirdim, tekrar düzeltme yapıldı. Bir saat bekledim. Bu onarımdan sonra sorun çözüldü. Aradan bir ay daha geçmeden sis farının yuvasından çıktığını fark ettim.

Plastik kaynak ile acemice tutturulmuş, sonrasında kaynak yerinden çıkmış. Servise getirdim, son derece olağan bir durummuş gibi 'Siz bir çay için, halledelim' dendi. 2 saat bekledim. Madem bu kadar basitti, neden 2 saat sürdü? Madem bu kadar basitti, neden baştan düzgün yapılmadı? Aracın cam suyu bittiğinde kaputu açtım. Tamponun vidasını tutan tırnak aşırı sıkmadan dolayı kırılmış bir vaziyette gördüm. Ayrıca herhangi bir kaza vs. Dahi olmadan sis farı yeniden yerinden oynadı, diğerine göre ara boşlukları bariz bir şekilde açıklık görünüyor.

Ben aracımı güvenilir ve düzgün bir onarım görsün diye hasar kaydının yüksek çıkabileceğini bile bile Ford yetkili servise verdim. Sanayide alelade bir servise vermiş gibi bir sonuç aldım. Madem böyle bir sonuç alacaktım, sanayide 10.000-15.000 TL'ye çözebileceğim işlemler için neden 65.000 TL gibi bir hasar kaydını üstlenmek durumunda kaldım?

Bir hasar için 4 kez servise gelip gitmek zorunda kaldım. Her seferinde bekletildim. Yine aracımı sanayide alelade bir servise versem bu süreci yaşardım belki. Bu kadar kötü bir işçilik ile Ford İzkar'a nasıl lisans veriyor anlamıyorum. Hem zamanımdan çalındı, hem de adam gibi bir hizmet alamadım.

12 Aralık 2024 15:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Talebiniz üzerine tarafınıza ulaşım sağlayamadık. 0232 254 38 00 dahili (355) üzerinden iletişime geçmenizi rica ederiz.

Nedim
Nedim
03 Ocak 2025 11:43

Arayan olmadı.

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 17:34
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 22:34

11 Ağustos 2024 22:36